What/If

7.6 / 10
49 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

What/If krijgt er castleden bij

De nieuwe Netflix-serie What/If heeft castleden toegevoegd aan de castinglijst. De premièredatum van de anthologieserie is nog niet bekend gemaakt.

In augustus 2018 wist MijnSerie te melden dat Renée Zellweger een hoofdrol zal gaan spelen in de nieuwe Netflix thriller What if. Nu bijna een maand later kunnen we melden dat er een aantal castleden zijn toegevoegd aan de lijst met acteurs die een rol gaan spelen in de sociale anthologie thrillerserie What/If.

6203 what
Met dank aan Netflix

Samantha Ware (Glee) zal Angela gaan spelen, Juan Castano (Alien Dawn) zal in de huid kruipen van Marcos, Keith Powers (Famous in Love) speelt Todd en Sammer Usmani (Reign (2013) zal Avery gaan spelen. Naast Renée Zellweger zullen ook Jane Levy en Blake Jenner een rol gaan spelen in de nieuwe serie geschreven door Mike Kelley (Revenge). What/If wordt geregisseerd door Phillip Noyce (The Hitchhiker).

What/If gaat op ontdekkingstocht naar het rimpel-effect naar wat er gebeurt als acceptabele mensen onacceptabele dingen gaan doen. Elk seizoen zal een ander ethiek verhaal laten zien, geïnspireerd op cultureel bronmateriaal en de invloed van een enkele noodlottige beslissing die de richting van een leven volledig kan veranderen.
Vorige aflevering
What Remains
What Remains
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01