What/If

7.6 / 10
60 min
Thriller
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

What/If krijgt er castleden bij

De nieuwe Netflix-serie What/If heeft castleden toegevoegd aan de castinglijst. De premièredatum van de anthologieserie is nog niet bekend gemaakt.

In augustus 2018 wist MijnSerie te melden dat Renée Zellweger een hoofdrol zal gaan spelen in de nieuwe Netflix thriller What if. Nu bijna een maand later kunnen we melden dat er een aantal castleden zijn toegevoegd aan de lijst met acteurs die een rol gaan spelen in de sociale anthologie thrillerserie What/If.

6203 what
Met dank aan Netflix

Samantha Ware (Glee) zal Angela gaan spelen, Juan Castano (Alien Dawn) zal in de huid kruipen van Marcos, Keith Powers (Famous in Love) speelt Todd en Sammer Usmani (Reign (2013) zal Avery gaan spelen. Naast Renée Zellweger zullen ook Jane Levy en Blake Jenner een rol gaan spelen in de nieuwe serie geschreven door Mike Kelley (Revenge). What/If wordt geregisseerd door Phillip Noyce (The Hitchhiker).

What/If gaat op ontdekkingstocht naar het rimpel-effect naar wat er gebeurt als acceptabele mensen onacceptabele dingen gaan doen. Elk seizoen zal een ander ethiek verhaal laten zien, geïnspireerd op cultureel bronmateriaal en de invloed van een enkele noodlottige beslissing die de richting van een leven volledig kan veranderen.
Vorige aflevering
What Remains
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het zesde en laatste seizoen van komedieserie Silicon Valley start op 27 oktober bij HBO, zo heeft de zender bekend gemaakt.
Vandaag, 12:00
Krypton is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. Op 14 augustus werd het tweede seizoen afgesloten, en daar blijft het bij.
Vandaag, 11:00
Netflix kondigde vrijdag, precies 42 jaar na het overlijden van Elvis Presley, een animatieserie aan over de zanger. De titel wordt Agent King.
Vandaag, 10:00
Fans van de historische misdaadserie Peaky Blinders moeten tot 4 oktober wachten tot het vijfde seizoen op Netflix verschijnt.
Vandaag, 09:00
2
Ray Donovan is een Amerikaanse dramaserie van de zender Showtime. Op 17 november gaat het zevende seizoen van start.
Gisteren, 13:00
The Kominsky Method is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. Het eerste seizoen verscheen in november 2018 en op 25 oktober gaat het tweede seizoen van start, zo heeft Netflix bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00