Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

What/If krijgt er castleden bij

De nieuwe Netflix-serie What/If heeft castleden toegevoegd aan de castinglijst. De premièredatum van de anthologieserie is nog niet bekend gemaakt.

In augustus 2018 wist MijnSerie te melden dat Renée Zellweger een hoofdrol zal gaan spelen in de nieuwe Netflix thriller What if. Nu bijna een maand later kunnen we melden dat er een aantal castleden zijn toegevoegd aan de lijst met acteurs die een rol gaan spelen in de sociale anthologie thrillerserie What/If.

6203 what
Met dank aan Netflix

Samantha Ware (Glee) zal Angela gaan spelen, Juan Castano (Alien Dawn) zal in de huid kruipen van Marcos, Keith Powers (Famous in Love) speelt Todd en Sammer Usmani (Reign (2013) zal Avery gaan spelen. Naast Renée Zellweger zullen ook Jane Levy en Blake Jenner een rol gaan spelen in de nieuwe serie geschreven door Mike Kelley (Revenge). What/If wordt geregisseerd door Phillip Noyce (The Hitchhiker).

What/If gaat op ontdekkingstocht naar het rimpel-effect naar wat er gebeurt als acceptabele mensen onacceptabele dingen gaan doen. Elk seizoen zal een ander ethiek verhaal laten zien, geïnspireerd op cultureel bronmateriaal en de invloed van een enkele noodlottige beslissing die de richting van een leven volledig kan veranderen.
Vorige aflevering
What Remains
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst