Vice Principals

7.1 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vice Principals stopt na twee seizoenen

Alvast goed om te weten voordat je er aan begint: de nieuwe komedieserie Vice Principals, van de makers van Eastbound & Down, krijgt twee seizoenen. En daar blijft het bij, laat uitvoerend producent en tevens hoofdrolspeler Danny McBride weten. Het eerste seizoen, dat bestaat uit negen afleveringen, gaat op 17 juli in première bij HBO. Het tweede en tevens laatste seizoen volgt in 2017.

''De hele serie is slechts 18 afleveringen en dat is het.'', vertelt hij. ''We willen een hele lange film maken. Eén heel schooljaar, een heel verhaal.''

Jody Hill en Danny McBride, de twee creatieve breinen achter de serie, staan al bekend om de korte levensduur van hun series. Hun vorige - zeer succesvolle - creatie Eastbound & Down bestond uit slechts 29 afleveringen.

Vice Principals vertelt het verhaal van een middelbare school én de mensen die de school bijna runnen: de onderdirecteuren. Andere rollen zijn er voor Walton Goggins, Georgia King en Busy Philipps.

Vorige aflevering
The Union of the Wizard & The Warrior
The Union of the Wizard & The Warrior
02x09
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_CC11
10 jul 2016 23:25 -
Op zich niks mis mee dat men op voorhand aankondigt maar 2 seizoenen te maken.
Laat ons hopen dat het de kwaliteit ten goede komt.
Reageer
avatar_BadWolf
12 jul 2016 13:50 -
Zo lang je weet dat het een afgerond geheel wordt, geen probleem. Gewoon een wat langere mini serie :-).
Reageer

Laatste nieuws

Er staan twee nieuwe gescripte series op het schema van FOX en één serie is wel vernieuwd, maar zal pas midseason terugkeren.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.
Vandaag, 11:00
Apple TV+ onthult de trailer en startdatum van het tweede seizoen van Home Before Dark.
Gisteren, 12:00
1
De MTV Movie & TV Awards werden zondag uitgereikt, met Leslie Jones als gastvrouw en Snoop Dogg als dj van de avond.
Gisteren, 11:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 10 tot en met 16 mei hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 19 van 2021.
Gisteren, 09:00