Upload

7.8 / 10
28 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon komt met komische sciencefictionserie Upload

Amazon Prime Video werkt aan de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload. Er is nu meer bekend over de serie.

Upload speelt zich af in de toekomst, waar mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar het hiernamaals van hun keuze. De serie volgt een app-ontwikkelaar, Nathan Brown (Robbie Amell), die na een ongeluk met een zelfrijdende auto in het ziekenhuis belandt en snel zijn lot moet bepalen.


Robbie Amell, bekend van The X Files

Na een overhaast overleg met zijn oppervlakkige vriendin Ingrid (Allegra Edwards), kiest hij ervoor om te worden geüpload naar het luxueuze virtuele hiernamaals van haar familie, Lakeview. Eenmaal geüpload in Lakeview ontmoet Nathan zijn klantenservice-’engel’ Nora Anthony (Andy Allo), die in eerste instantie zijn charismatische conciërge en gids is, maar snel zijn vriend en vertrouweling wordt en hem helpt bij het navigeren door deze nieuwe digitale extensie van het leven.

De serie Upload wordt gemaakt door Greg Daniels, bekend van The Office. Amazon heeft nog niet gemeld wanneer de serie zal verschijnen.
Vorige aflevering
Freeyond
Freeyond
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse komedieserie Curb Your Enthusiasm is door HBO vernieuwd met een elfde seizoen.
Gisteren, 16:00
1
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Cursed (2020) met Katherine Langford (13 Reasons Why). De serie verschijnt 17 juli bij de streamingdienst.
Gisteren, 15:00
1
In juni mochten we weer naar pretparken, restaurants, bioscopen en escape rooms. Maar helemaal 'vrij' zijn we nog steeds niet. De 1,5 meter samenleving is en blijft een feit. En dat raakt ons allemaal.
Gisteren, 14:00
4
Netflix heeft de Belgische sciencefictionserie Into the Night vernieuwd met een tweede seizoen.
Gisteren, 13:00
2
Netflix heeft Ozark vernieuwd met een vierde seizoen, wat ook het laatste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie wordt.
Gisteren, 12:00
2
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56