Upload

7.7 / 10
30 min
Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Amazon komt met komische sciencefictionserie Upload

Amazon Prime Video werkt aan de Amerikaanse komische sciencefictionserie Upload. Er is nu meer bekend over de serie.

Upload speelt zich af in de toekomst, waar mensen zichzelf kunnen ‘uploaden’ naar het hiernamaals van hun keuze. De serie volgt een app-ontwikkelaar, Nathan Brown (Robbie Amell), die na een ongeluk met een zelfrijdende auto in het ziekenhuis belandt en snel zijn lot moet bepalen.


Robbie Amell, bekend van The X Files

Na een overhaast overleg met zijn oppervlakkige vriendin Ingrid (Allegra Edwards), kiest hij ervoor om te worden geüpload naar het luxueuze virtuele hiernamaals van haar familie, Lakeview. Eenmaal geüpload in Lakeview ontmoet Nathan zijn klantenservice-’engel’ Nora Anthony (Andy Allo), die in eerste instantie zijn charismatische conciërge en gids is, maar snel zijn vriend en vertrouweling wordt en hem helpt bij het navigeren door deze nieuwe digitale extensie van het leven.

De serie Upload wordt gemaakt door Greg Daniels, bekend van The Office. Amazon heeft nog niet gemeld wanneer de serie zal verschijnen.
Vorige aflevering
Freeyond
Freeyond
01x10
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Via Ziggo was het zesde seizoen van Vikings al te zien, maar nu komen de allerlaatste tien aflevering naar Netflix.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van Van Helsing is het allerlaatste seizoen voor de verre verwant van Abram Van Helsing - vampierjager.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Naast het eerste en tweede seizoen van S.W.A.T. (2017), zal binnenkort ook het derde seizoen te bekijken zijn bij Videoland. Het seizoen verschijnt begin volgende maand.
Gisteren, 16:00
The CW heeft bekend gemaakt wanneer ze de pilot van All American: Homecoming gaan uitzenden. Het is een spin-off van All American (2018).
Gisteren, 15:00
Amazon Prime Video heeft de hoofdrolspeler voor de nieuwe serie Expats bekend gemaakt. De serie is een bewerking van de bestseller The Expatriates.
Gisteren, 14:02