Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer voor derde seizoen van Prime Video's sciencefiction-comedy Upload vrijgegeven

Prime Video heeft de officiële trailer vrijgegeven voor het aankomende derde seizoen van de sciencefiction-comedy Upload, met Robbie Amell en Andy Allo in de hoofdrollen.

Upload is gemaakt door de Emmy Award-winnende schrijver Greg Daniels (The Office, Parks and Recreation) en speelt zich af in een technologisch geavanceerde toekomst waar holografische telefoons, zelfrijdende voertuigen, AI-hulp en 3D-voedselprinters de norm zijn. En vergeet maar om te sterven. In plaats daarvan word je 'geüpload' naar een leven na de dood in virtual reality en geniet je van alle gemakken van een resort van wereldklasse. Mits je het je kunt veroorloven.

Upload

Het derde seizoen gaat verder met Nora (Allo) en de net gedownloade Nathan (Amell) terwijl ze door hun relatie navigeren, terwijl ze racen om de mysterieuze samenzwering te stoppen die miljoenen levens dreigt te vernietigen. Kunnen ze Freeyond uitschakelen en eindelijk een echt leven samen hebben? Of is het slechts een kwestie van tijd tot Nathans hoofd ontploft?

Ondertussen is er in Lakeview een reservekopie van Nathan geactiveerd en Ingrid is niet van plan om deze tweede kans op liefde te laten lopen. Terug in de echte wereld stijgt Aleesha in de rangen van Horizen door AI-onderwijs te managen en krijgt ze een nieuwe romantische relatie. En Luke, helemaal alleen in Lakeview, moet geld zien te vinden om zijn verblijf in het paradijs te betalen, waardoor hij aan het werk gaat in The Grey Zone.

Kevin Bigley speelt ook een hoofdrol als Luke, Allegra Edwards speelt Ingrid, Zainab Johnson speelt Aleesha en Owen Daniels speelt A.I. Guy.

Daniels is showrunner en uitvoerend producent, samen met Howard Klein en Jeff Blitz.

Het derde seizoen van Upload gaat vrijdag 20 oktober van start op Prime Video.

Hieronder kun je de trailer voor het derde seizoen van Upload bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Flesh and Blood
Flesh and Blood
03x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Upload