Under the Dome

7.5 / 10
41 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen vierde seizoen voor Under the Dome?

Voor alle fans van Under the Dome is het wellicht vervelend nieuws, voor alle niet-fans zou het goed nieuws kunnen zijn. Uitvoerend producent Tim Schlattmann vertelde op een CBS zomer persevenement over Under the Dome dat alle vragen zullen worden beantwoord aan het eind van het derde seizoen: “Aan het einde van het seizoen zal je alles weten.” Hiermee laat hij een groot vraagteken achter over de mogelijke toekomst van Under the Dome.

Er is echter nog niets besloten of bevestigd over het mogelijke einde van Under the Dome, de serie naar het gelijknamige boek van Stephen King.

Gezien de onzekere aard van de concurrentiestrijd in de race om vernieuwing, is het waarschijnlijk dat de finale van het derde seizoen kan dienen als seriefinale mochten de kijkcijfers achterblijven. Maar een lucratieve deal met Amazon kan ook van invloed zijn op de toekomst van Under the Dome. Het zou ook zomaar kunnen dat de belofte dat Under the Dome’s derde seizoen alles zal beantwoorden meer kijkers zal trekken.

Het valt te bezien hoeveel afsluiting of juist verhaal uitbreiding Under the Dome krijgt na de onheilspellende, of juist positieve, opmerking van Schlattmann.


Het derde seizoen van Under the Dome gaat op 25 juni van start. Wil jij dat Under the Dome eindigt of mag het koepelverhaal van jou nog even doorgaan?

Stephen King
Vorige aflevering
The Enemy Within
The Enemy Within
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (14)

avatar_Elby
19 mei 2015 11:17 -
Als ik alle antwoorden krijg in het 3e seizoen lijkt het mij sowieso niet verstandig om door te gaan of er moet ergens anders weer een Dome opduiken haha.
Reageer
avatar_Roeman
19 mei 2015 11:26
Alsjeblieft niet, 1 dome is meer dan genoeg en 3 seizoenen is eigenlijk al twee seizoenen te veel ;-)
Reageer
avatar_Vycodine
19 mei 2015 11:40 -
Je krijgt misschien wel alle antwoorden, maar daarmee is de dome nog niet weg. Hier laten ze volgens mij een opening om toch een 4de seizoen mogelijk te maken.
Reageer
avatar_winthoos
19 mei 2015 14:21 -
Voor mij is het nog een vraagteken, maar ik wacht af.
Reageer
avatar_anonymous
19 mei 2015 15:07 -
Dat wij het überhaupt hebben over een seizoen vier, doet mij pijn in mijn ziel. Geestdodende onzinnigheid. Zelden zulke slechte televisie gezien.
Reageer
avatar_JanWillemK
19 mei 2015 15:25
Amen.
Reageer
avatar_mk187
19 mei 2015 17:40 -
pfff ben na seizoen 1 al gestopt met kijken
Reageer
avatar_BadWolf
20 mei 2015 05:53 -
Voor mij was 1 seizoen ook al meer dan voldoende. Ik had het boek gelezen dus de serie was al een flinke tegenvaller. Dat ze er nog 3 seizoenen van hebben kunnen maken, verbazing wekkend.
Reageer
avatar_Lyannah
20 mei 2015 10:35 -
ik vind al dat gespartel onder die koepel wel vermakelijk. De grote vraag die je constant bezig houd is: waar gaat dit heen en komt er nog orde in de acteerchaos...ik kijk hoor!
Reageer
avatar_nangel
20 mei 2015 11:01 -
Ik zou er niet wakker van liggen als deze stopt maar dat ze forever hebben gecanceld vind ik toch wel even afkicken
Reageer
John Doe
Arend (gast)
20 mei 2015 14:17 -
Heb van alle series die ik heb mogen zien er pas 3 met een echt einde mogen zien, en ik ben toch al 63 jaar, dat is Andromeda, Banylon 5 en Eureka waarvan ik het einde eigenlijk bij het begin ervan al had gezien.
Verder zijn Amerikanen veel te snel met het stoppen van series.
Maar het meest ergerlijke ervan vind ik dat de NL omroepen, deze series zonder einde, gewoon als nieuw hier jaren later uitzenden. Bijvoorbeeld Stargate Universe gewoon pats boem stop, maar wel met een cliffhanger. Maar de serie twee jaar of langer erna weer gewoon glashard herhalen.
Een ander positief voorbeeld is de film A man from Earth (http://www.imdb.com/title/tt0756683/) liep niet in de eerste week en is uit de bioscoop gehaald, er is zover ik weet maar kan mij vergissen, nooit een DVD van gemaakt, de film kwam op internet, ''illegaal en had en heeft nog miljoenen kijkers over de hele wereld met een dikke 8 van 10 als waardering.
Het is daarom dat de kijkcijfers zo laag zijn. Het is als voorbereiden om op vakantie te gaan, de taxi in , vliegtuig, aankomen op Hawaï een drankje en een krans, dan terug het vliegtuig in terug naar huis.
Reageer
avatar_BadWolf
19 aug 2015 13:27
A man from Earth : Een briljante film zonder poespas. Gewoon een 'What if..' senario. Al verschillende keren gezien. De reacties op zijn verhaal zijn zo goed geacteerd.
Reageer
avatar_Sly17
21 mei 2015 00:46 -
Slechtste serie die ik de afgelopen jaren gezien heb. Seizoen 1 met pijn en moeite af kunnen zien. Laat ze het geld maar in een nieuw project stoppen.
Reageer
avatar_Sly17
21 mei 2015 00:46 -
Slechtste serie die ik de afgelopen jaren gezien heb. Seizoen 1 met pijn en moeite af kunnen zien. Laat ze het geld maar in een nieuw project stoppen.
Reageer

Laatste nieuws

De dramatische misdaadserie Troppo, waarin Thomas Jane (The Expanse) de hoofdrol zal spelen, is gebaseerd op het boek Crimson Lake.
Vandaag, 13:00
TBS heeft de Amerikaanse komedieserie Miracle Workers (2019), met Daniel Radcliffe (The Simpsons), vernieuwd met een derde seizoen.
Vandaag, 12:00
NPO heeft een trailer uitgebracht voor de Nederlandse dramaserie Commando’s van NPO, die eind augustus in première gaat.
Vandaag, 11:00
1
Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.
Vandaag, 10:00
We kregen tijdens Comic Con al een voorproefje, in de vorm van een teaser van The Boys, nu is er een trailer.
Vandaag, 09:00
Grey's Anatomy, de langlopende ziekenhuisserie van ABC krijgt er drie vaste castleden bij.
Gisteren, 16:00
2