Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Under the Dome terug bij SBS6

Na een zeer succesvol eerste seizoen, 993.000 kijkers, komt ook het tweede seizoen naar SBS6. Vanavond (maandag 30 juni 2014) gaat het tweede seizoen van start in Amerika. Diegenen die niet downloaden hoeven gelukkig niet maanden te wachten voor ook zij het tweede seizoen kunnen zien.

Nadat we het eerste seizoen met een cliffhanger hebben afgesloten komt op 25 augustus een eind aan het wachten. SBS6 gaat vanaf die datum nieuwe afleveringen uitzenden van Under the Dome.

De eerste aflevering van het tweede seizoen is geschreven door Stephen King. De serie is dan ook gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Op het internet is er veel gespeculeerd over die eerste aflevering. Wie gaat er dood en wie zal er overleven onder de ondoordringbare koepel die om Chester's Mill heen staat.

Zes weken lang zal SBS6 dubbele afleveringen uitzenden. Op de laatste maandag zal, net als verleden jaar, het tweede seizoen eindigen met drie afleveringen.

Gaan jullie Under the Dome volgen via SBS6?
Vorige aflevering
The Enemy Within
The Enemy Within
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Olga2000
01 jul 2014 19:41 -
Ja, ik ga niet downloaden. Ik kan best wachten. Vooral gezien het feit dat in 4 weken het hele seizoen te zien is. Waarschijnlijk zal ik eerst alles opnemen en daarna in een weekend afkijken.
Reageer
avatar_lightningspirit
02 jul 2014 08:40 -
Wanneer je iets download wat gewoon op tv te zien is, en dan ook nog op vrijwel hetzelfde tijdstip is dat dan verboden bij de wet? Download is wel zonder reclame onderbreking namelijk.
Het zijn rare tijden, aanbieden op tv mag wel en downloaden van diezelfde inhoud dan weer niet?
Reageer
Under the Dome