Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Acorn TV's luchthartige comedyserie Under the Vines keert terug voor een derde seizoen

De luchthartige comedyserie Under the Vines, opgenomen in Nieuw-Zeeland, keert terug voor een derde seizoen.

Hoofdrolspelers Rebecca Gibney (Wanted (2016), Packed to the Rafters, Halifax: Retribution) en Charles Edwards (The Lord of the Rings: The Rings of Power, The Crown, Downton Abbey) zijn opnieuw verbonden. Ook Sarah Peirse, John Bach, Trae Te Wiki en Simon Mead keren terug.

De synopsis luidt: "Het is een tumultueuze zes maanden geleden sinds we onze Oakley familie voor het laatst zagen, en er is veel op til. Wanhopig om hun oude status als de 'enige' wederzijdse erfgenamen van Oakley terug te krijgen, zullen Daisy en Louis moeten samenwerken om te proberen William op elke mogelijke manier te verdrijven."

14166 Under the Vine foto

Erin White regisseert de afleveringen 1-3 en Laurence Wilson de afleveringen 4-6. Kelly Lefever, Erin White, Nick Ward, Kathryn Burnett, Harry McNaughton en Steph Matuku zijn de schrijvers.

Gibney, Richard Fletcher van Libertine Pictures en Brendan Dahill van Perpetual Entertainment (voorheen bekend als EQ Media Group) zijn de uitvoerende producenten. Acorn Media Enterprises, de ontwikkelingsafdeling van Acorn TV in Londen, coproduceert samen met de Nieuw-Zeelandse pubzender TVNZ.

Zoals voor het eerst werd onthuld in 2020, volgt Under the Vines Edwards en Gibney als twee onwaarschijnlijke typische stadsmensen die een failliete wijngaard erven op het platteland van Nieuw-Zeeland. AMC Networks streamer Acorn bestelde het eerst naast TVNZ.

Acorn TV is actief in Noord-Amerika en richt zich op Britse en internationale televisieseries van topkwaliteit. Tot de originele programma's behoren de Nieuw-Zeelandse detectiveserie My Life is Murder, met Lucy Lawless in de hoofdrol, het Britse misdaaddrama Whitstable Pearl, de met een Emmy bekroonde Queens of Mystery en de detectiveserie Dalgliesh.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Under the Vines