Trigger Point

7.5 / 10
42 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Zenuwslopende misdaadserie Trigger Point binnenkort in Nederland te zien

De nieuwe spannende serie Trigger Point van de makers van Line of Duty en Bodyguard binnenkort beschikbaar op NPO Plus.

De Britse misdaadserie Trigger Point maakt volgende maand zijn debuut op de Nederlandse televisie. De zesdelige serie, die over de explosievendienst van de Londense politie gaat, is vanaf zaterdag 4 juni wekelijks te zien op NPO 2. Abonnees van NPO Plus hoeven niet iedere week in spanning te wachten op de volgende aflevering, want voor hen is de serie vanaf donderdag 2 juni al in zijn geheel te bekijken.

Het verhaal van Trigger Point speelt zich af in Londen waar Lana Washington (Vicky McClure, Line of Duty) en haar collega Joel Nutkins (Adrian Lester, Riviera) worden opgeroepen om te assisteren bij een politieoperatie. Washington, die vroeger als militair in Afghanistan bommen onschadelijk maakte, werkt nu als explosievenexpert bij de Metropolitan Police Bomb Disposal Squad in Londen. Wanneer de stad te maken krijgt met terroristische dreiging, neemt ze samen met Nutkins het heft in eigen handen om de aanstichter op te sporen. Al snel blijkt dat de bommenmaker nergens te bekennen is en er een veel dodelijkere dreiging aan zit te komen.

Trigger Point is een productie van Jed Mercurio, die eerder ook meewerkte aan de succesvolle series Line of Duty, Bodyguard en Vigil. Deze laatstgenoemde serie ging kort geleden ook bij NPO Plus in première. Daniel Brierley was verantwoordelijk voor het script en baseerde het verhaal op The Long Walk, een documentaire van de BBC uit de jaren 70 over de bommenruimers in Noord-Ierland. Aan het tweede seizoen van Trigger Point wordt op dit moment al gewerkt.

De eerste aflevering van Trigger Point is zaterdag 4 juni om 23.00 uur te zien en wordt vanaf dan wekelijks uitgezonden door KRO-NCRV op NPO 2. De gehele serie is dus voor abonnees vanaf donderdag 2 juni beschikbaar op NPO Plus.
Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Trigger Point