Trapped (2015)

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - heden
NetwerkRUV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2015 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:RUV
Trapped (2015) is een IJslandse misdaadserie van de zender RUV. De serie ging in première op 27 december 2015.

Trapped volgt in het eerste seizoen het moordonderzoek dat begint wanneer een onherkenbare man aangetroffen wordt in het water als een internationale ferry aanmeert in een klein stadje aan de voet van een fjord. Kort daarna, verwoest een krachtige bliksem de enige weg die er is om het stadje in of uit te komen.

In het tweede seizoen steekt een IJslandse schapenboer zich voor het regeringsgebouw in brand en probeert de minister van Economische Zaken te vermoorden. Het onderzoek leidt politiechef Andri Olafssun naar een afgelegen vallei in het noorden, waar boeren een conflict met internationale zakenlieden uitvechten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

Trapped (2015) - Seizoen 2 (DVD)

7

Trapped (2015) - Seizoen 2

6.5

Nieuws (16)

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 dec 2019
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
9 sep 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 1 tot en met 7 april voor je op een rijtje gezet.
8 apr 2019

Populaire reacties (6)

-
07 mrt 2018
Tot ongeveer afl 7 zeer boeiend om naar te kijken, daarna raakte ik wat vermoeid. Het duurde allemaal net iets te lang. En dan die namen! Als ze het over iemand hadden moest ik steeds denken “wie was dat nou ook alweer?” Als je de serie achter elkaar kijkt (Netflix) kan het misschien meevallen maar met een afl per dag valt het echt niet mee. Het natuurgeweld is dramatisch en ik ben steeds blij dat ik er niet woon!
Toch is het een aanrader om te kijken, een goede scandinavische thriller maar net ietsjes anders en met ontzettend goede spelers!
7
18 mei 2016
Prima serie. Mooie karakters. Beetje te lang 10 afleveringen. Wat korter had het ook wat boeiender gemaakt

Vergelijkbare series

Hinterland
3 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Forbrydelsen
2 stemmen
Bron/Broen
2 stemmen
Chicago Fire
2 stemmen
Bates Motel
2 stemmen