Ófærd

7.7 / 10
50 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/20afleveringen/2015 - heden
NetwerkRUV
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:50 min2015 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:RUV
Ófærd is een IJslandse misdaadserie van de zender RUV. De serie ging in première op 27 december 2015.

Trapped volgt in het eerste seizoen het moordonderzoek dat begint wanneer een onherkenbare man aangetroffen wordt in het water als een internationale ferry aanmeert in een klein stadje aan de voet van een fjord. Kort daarna, verwoest een krachtige bliksem de enige weg die er is om het stadje in of uit te komen.

In het tweede seizoen steekt een IJslandse schapenboer zich voor het regeringsgebouw in brand en probeert de minister van Economische Zaken te vermoorden. Het onderzoek leidt politiechef Andri Olafssun naar een afgelegen vallei in het noorden, waar boeren een conflict met internationale zakenlieden uitvechten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10

Recensies (3)

Trapped (2015) - Seizoen 2 (DVD)

7

Trapped (2015) - Seizoen 2

6.5

Nieuws (9)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 1 tot en met 7 april voor je op een rijtje gezet.
8 apr 2019
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Trapped (2015). We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
26 mrt 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 17 tot en met 23 december voor je op een rijtje gezet.
24 dec 2018

Populaire reacties (9)

8
24 mrt 2021
Ik vond dit een hele fijne serie om naar te kijken. Het tweede seizoen zelfs beter dan het eerste en dat was niet alleen omdat seizoen 1 zich helemaal in de sneeuw afspeelt! Spanning tot op het laatst en vooral het whodunit? werd tot op het slot goed opgebouwd. Overigens speelt Dar Salim een rol in het 2e seizoen en ook de burgemeester ken ik van andere series, maar ik weet niet meer welke...
-
07 mrt 2018
Tot ongeveer afl 7 zeer boeiend om naar te kijken, daarna raakte ik wat vermoeid. Het duurde allemaal net iets te lang. En dan die namen! Als ze het over iemand hadden moest ik steeds denken “wie was dat nou ook alweer?” Als je de serie achter elkaar kijkt (Netflix) kan het misschien meevallen maar met een afl per dag valt het echt niet mee. Het natuurgeweld is dramatisch en ik ben steeds blij dat ik er niet woon!
Toch is het een aanrader om te kijken, een goede scandinavische thriller maar net ietsjes anders en met ontzettend goede spelers!

Vergelijkbare series

Hinterland
3 stemmen
Lie to Me
2 stemmen
Sherlock
2 stemmen
Forbrydelsen
2 stemmen
Luther
2 stemmen