Tomorrow, When the War Began

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkABC3
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:ABC3
Tomorrow, When the War Began is een Australische dramaserie van de zender ABC3. De serie ging in première op 23 april 2016.

Ellie en Carrie, twee goede vriendinnen, komen op het idee om een weekje te gaan kamperen met een groep. Als eerste vragen ze Chris, maar die mag niet mee, want zijn ouders gaan op reis en dus moet hij op het huis passen. De anderen, Homer, Fiona, Kevin, Robyn en Lee mogen wel. De vier meisjes en drie jongens gaan op pad met de landrover van Ellie's vader. Na veel geklim en gesjouw komen ze aan bij een beekje, en daar zetten ze hun tenten op. Ze hebben het er erg naar hun zin. Als ze er een paar dagen zijn, zien ze heel erg in de verte op verschillende plekken brand ontstaan. Ze besteden er niet veel aandacht aan. Midden in de nacht worden ze wakker van honderden vliegtuigen die over hun heen vliegen. Ze denken dat het de vliegtuigen zijn voor de vliegshow die op de jaarlijkse jaarmarkt wordt gehouden. Als de week voorbij is, keren ze terug naar huis. Als eerste gaan ze naar Ellie's huis. Wanneer ze daar aankomen, staan ze voor een raadsel. Er is helemaal niemand te bekennen, de hond is dood, de kippen zijn dood, de telefoon doet het zelfs niet meer. Er ligt geen briefje.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tomorrow, When the War Began.

Nieuws (1)

Geen enkel nieuws zo Nederlands als, “wordt het nou lenteweer of niet?” Ja en nee, het is lente maar het weer werkt alleen niet mee. Tja, we wonen per slot van rekening in Nederland. Het weer is nog steeds het gesprek...
18 apr 2016
2

Populaire reacties (6)

7.5
05 jun 2016
Mocht je de film al gezien hebben dan heb je het 1e seizoen van deze serie qua verhaallijn al gezien, de enige toevoeging zijn de verhalen rondom de ouders en vijanden.
Indien je de film of de boeken leuk vindt, dan raad ik het je wel aan om de afleveringen te bekijken. De afleveringen kijken wel lekker weg ondanks dat het acteerwerk niet al te sterk is.
8
05 mei 2016
serie gevonden en eerste 2 afleveringen gekeken. maar is dit niet al paar keer eerder gemaakt

er is een film precies het zelfde als deze serie
ook is er zo gelijkmatige serie in Amerika en daar vallen de russen dan aan.

mijn vraag word dit niet dan een uitgekauwd verhaal.
we gaan het zien ik ben nog niet overtuigt maar zal het blijven kijken

Vergelijkbare series