Tomodachi Game

8,0 / 10
20 min
Drama, Mysterie, Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkCrunchyroll
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20222022 (Beëindigd)
Netwerk:Crunchyroll
Tomodachi Game is een Amerikaanse animeserie van de zender Crunchyroll. De serie ging in première op 6 april 2022.

Yuuichi Katagiri gelooft dat vrienden belangrijker zijn dan geld, maar hij kent ook de ontberingen van niet genoeg geld hebben. Hij werkt hard om te sparen om op schoolreisje te kunnen, want hij heeft zijn vier beste vrienden beloofd dat ze allemaal samen zullen gaan. Nadat het geld van de klas is verzameld, wordt het echter gestolen! De verdenking valt op twee van Yuuichi's vrienden, Shiho Sawaragi en Makoto Shibe.

Kort daarna worden ze met z'n vijven ontvoerd en worden ze wakker in een vreemde kamer met een personage uit een kortstondige anime. Blijkbaar heeft een van hen hen in een "vriendschapsspel" gebracht om voor hun enorme schulden te zorgen. Maar wie was het, en waarom hadden ze zo'n schuld? Zouden ze het geld van de klas hebben gestolen om te betalen voor toegang tot het spel? Yuuichi en zijn beste vrienden zullen moeten slagen in psychologische spelletjes die hun vertrouwen in elkaar zullen testen of vernietigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tomodachi Game.

Vergelijkbare series

Tomodachi Game