To the Abandoned Sacred Beasts

6.8 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
To the Abandoned Sacred Beasts is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 1 juli 2019.

Tijdens een langdurige burgeroorlog tussen het noorden en het zuiden, gebruikten de in de minderheid zijnde Noorderlingen donkere magische kunsten om monsterlijke super-soldaten 'Incarnates' te maken.
Nu de oorlog is geëindigd, moeten die beesten leren hoe ze hun weg kunnen vinden in een vreedzame samenleving, of de dood onder ogen zien door een beestenjager...

Nancy Schaal Bancroft, de dochter van een Incarnate soldaat die vroegtijdig aan zijn einde kwam door zo'n beestjager, wendt zich tot de jacht op de jager zelf. Maar zodra ze haar doelwit inhaalt, ontdekt ze harde waarheden over de levens van de Incarnates...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie To the Abandoned Sacred Beasts.
To the Abandoned Sacred Beasts