TKO: Total Knock Out

7,0 / 10
45 min
Spelprogramma
Volg deze serie
7,0 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2018 - heden
NetwerkCBS
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2018 - heden
Netwerk:CBS
TKO: Total Knock Out is een Amerikaanse spelprogrammaserie van de zender CBS. De serie ging in première op 11 juli 2018.

Kevin Hart presenteert TKO: Total Knock Out het spelprogramma waarin de winnaar een geld bedrag mee naar huis mag nemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie TKO: Total Knock Out.

Nieuws (14)

In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van CBS. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Eye-zender series.
2 aug 2019
CBS heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
20 apr 2019
3
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
26 sep 2018