Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Sky Atlantic heeft Tin Star nu al vernieuwd

Sky Atlantic heeft Tin Star nu al vernieuwd

Deze week (36) zal de nieuwe serie Tin Star in première gaan bij Sky Atlantic. Nog voor er maar één aflevering is uitgezonden, heeft Sky Atlantic de serie Tin Star al vernieuwd met een tweede seizoen.

Een tweede seizoen voor de gloednieuwe Sky Atlanic-serie, met onder andere BAFTA-winnaar Tim Roth (Twin Peaks) in de hoofdrol. De spannende wraakserie is vanaf aankomende donderdag te zien. De kijkers hoeven niet te wachten, alle tien de afleveringen worden in één keer beschikbaar gesteld op Sky Atlantic en NOW TV. De serie die zich afspeelt in het kleine stadje Little Big Bear in de Canadese Rockies zal een week later (14 september) van start gaan bij BBC First en volgens bronnen is de serie vanaf 29 september te zien bij Amazone Prime.

Video on youtube


Tin Star wordt omschreven door Sunday Times Culture als een mix tussen Twin Peaks en Breaking Bad. Een verhaal van corruptie, moord, verdriet en alles verterende wraak. Tin Star wordt opgetekend door BAFTA-winnaar, schrijver en regisseur Rowan Joffe (The American). De serie volgt de Britse politiecommissaris Jim Worth (Roth) en zijn familie als zij wanhopig proberen te ontsnappen aan een verleden dat een daad van wrede wraak heeft ontketend.

Het eerste seizoen van Tin Star laat zien hoever iemand zou gaan om diegene te beschermen die hij lief heeft en het tweede seizoen zal verder gaan met de spannende, emotionele en soms donkere komedie van een man die in tweeën wordt gespleten door zijn verleden en heden. Tin Star's eerste seizoen is vanaf 7 september te zien op Sky Atlantic. Het tweede seizoen wordt verwacht in 2018.

Heb jij Tin Star al op je te-kijken-lijst gezet?


Tim Roth
Embed from Getty Images
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

petra1
9 november 2017, 12:33
3 afl. gezien......weer ens goed nivo....vergelijkbaar nivo met the wire en seiz 2 true detective. Het is nog geen superserie tot nu toe maar dat kan zomaar veranderen.
0
Log in om een reactie achter te laten