Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Tin Star krijgt een startdatum

Tim Roth, Genevieve O'Reilly en Abigail Lawrie keren terug voor een derde en laatste seizoen, nu getiteld Tin Star: Liverpool.

Als je van ruige thrillers houdt, hebben we goed nieuws: Sky Atlantic-drama Tin Star keert terug voor een derde en laatste seizoen, met Tim Roth, Genevieve O'Reilly en Abigail Lawrie die allemaal hun rol als de Worth-familie op zich nemen. We volgen de Worth's naar Liverpool waar het twintig jaar geleden allemaal begon.

10306 tin star 1

Naast een startdatum is er ook een promo en sneak peak vrijgegeven en weten we meer over de cast. Al in maart 2019 was er een derde seizoen besteld met zes afleveringen van een uur.

Video on youtube


Volgens de synopsis van het laatste seizoen gaat de familie in de aanval, vastbesloten om een ​​einde te maken aan de gevechten die ze in het verleden hebben gevoerd, en zullen ze hun dodelijkste vijanden moeten confronteren in een strijd om hun vrijheid in het heden te winnen. Schrijver Rowan Joffe beloofde eerder: "ons beste seizoen ooit af te leveren."

Naast bovengenoemde castleden spelen ook Ian Hart, Tanya Moodie, Kerrie Hayes en Joanne Whalley een rol in het allerlaatste seizoen. Naast de promo is er ook een exclusieve clip vrijgeven die een tipje van de sluier oplicht.
Video on youtube


Vanaf donderdag 10 december 2020 is het derde en allerlaatste seizoen om 21.00 uur te zien bij Sky Atlantic. Of en waar/wanneer de serie in Nederland/België te zien is is nog niet bekend.

10306 Tin Star
Vorige aflevering
Come to the Edge
Come to the Edge
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
14 nov 2020 14:27 -
Amazing news!!
Reageer
Tin Star