Tin Star

7.4 / 10
40 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Laatste seizoen Tin Star krijgt een startdatum

Tim Roth, Genevieve O'Reilly en Abigail Lawrie keren terug voor een derde en laatste seizoen, nu getiteld Tin Star: Liverpool.

Als je van ruige thrillers houdt, hebben we goed nieuws: Sky Atlantic-drama Tin Star keert terug voor een derde en laatste seizoen, met Tim Roth, Genevieve O'Reilly en Abigail Lawrie die allemaal hun rol als de Worth-familie op zich nemen. We volgen de Worth's naar Liverpool waar het twintig jaar geleden allemaal begon.

10306 tin star 1

Naast een startdatum is er ook een promo en sneak peak vrijgegeven en weten we meer over de cast. Al in maart 2019 was er een derde seizoen besteld met zes afleveringen van een uur.Volgens de synopsis van het laatste seizoen gaat de familie in de aanval, vastbesloten om een ​​einde te maken aan de gevechten die ze in het verleden hebben gevoerd, en zullen ze hun dodelijkste vijanden moeten confronteren in een strijd om hun vrijheid in het heden te winnen. Schrijver Rowan Joffe beloofde eerder: "ons beste seizoen ooit af te leveren."

Naast bovengenoemde castleden spelen ook Ian Hart, Tanya Moodie, Kerrie Hayes en Joanne Whalley een rol in het allerlaatste seizoen. Naast de promo is er ook een exclusieve clip vrijgeven die een tipje van de sluier oplicht.


Vanaf donderdag 10 december 2020 is het derde en allerlaatste seizoen om 21.00 uur te zien bij Sky Atlantic. Of en waar/wanneer de serie in Nederland/België te zien is is nog niet bekend.

10306 Tin Star
Vorige aflevering
Come to the Edge
Come to the Edge
03x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
14 nov 2020 14:27 -
Amazing news!!
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 26 juli tot en met 1 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 30 van 2021.
Vandaag, 09:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 11:00
4
Netflix heeft een foto gedeeld van Imelda Staunton (Trying) in de rol van Queen Elizabeth II. Ze vervult de rol in het vijfde en zesde seizoen.
Gisteren, 09:00
Kort na de start van het tweede deel bij Showtime, zijn de afleveringen ook te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
zaterdag, 14:00