This Ugly Yet Beautiful World

9,0 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
9,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2004 - 2004 
NetwerkTokyo Broadcasting System
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20042004 (Beëindigd)
Genres:Anime
This Ugly Yet Beautiful World is een Japanse animeserie van de zender Tokyo Broadcasting System. De serie ging in première op 1 april 2004.

Twee jonge middelbare schooljongens, Takeru en Ryo, worstelen met tienerangst wanneer een mysterieus licht in het bos een jong meisje praktisch uit de dromen van Takeru voortbrengt. Ze worden onmiddellijk aangevallen door een vreemd, vreemd uitziend monster, dat wordt verslagen wanneer Takeru op mysterieuze en spontane wijze zelf verandert in een krachtig en vreemd uitziend beest. Over het meisje, wie ze Hikari (Light) noemen, is niet veel duidelijk, maar ze is meer dan een beetje vreemd. Zonder herinnering of verleden is het meisje geïntegreerd in het leven van de twee jongens en hun families. Ze kent alleen haar liefde voor Takeru. Het grootste deel van de groep woont in een soort groepshuis, samen met Jennifer Portman, een dronken Amerikaanse superwetenschapper die haar handen niet van de jongens af kan houden en haar eigen theorieën heeft over wat Hikari is. De serie volgt hen terwijl ze rondhangen, naar school gaan en uitstapjes maken, en al die tijd leren Hikari en later haar "zus" Akari over de menselijke toestand. Ze worden ook vergezeld door een van vorm veranderende robot genaamd Ioneos, blijkbaar loyaal aan Hikari, en Kuon, een beetje drijvend buitenaards wezen. Ze komen ook af en toe meer vreemde monsters tegen. De serie kronkelt naar een nogal onverwachte climax die vraagtekens plaatst bij de waarde van het menselijk leven, relaties, liefde en de geest van overleven die wordt getoond door al het leven op aarde.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie This Ugly Yet Beautiful World.

Vergelijkbare series

Steins;Gate
2 stemmen
Witchblade
2 stemmen
Misfits
1 stem
Naruto
1 stem
Trigun
1 stem
This Ugly Yet Beautiful World