The Stand

7.4 / 10
90 min
Fantasy, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/4afleveringen/1994 - 1994 
NetwerkABC
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:90 min19941994 (Beëindigd)
Netwerk:ABC
The Stand is een Amerikaanse miniserie van de zender ABC. De serie ging in première op 8 mei 1994.

Stephen King's The Stand is gebasseerd op een boek van Stephen King. Een supergriep maakt een einde aan het leven van het grootste deel van de aarde. Toch blijkt ook een behoorlijk deel immuun te zijn voor deze griep. Zij krijgen last van dromen en visioenen. Een deel krijg te maken met de oude Abagail Freemantle, die hen vraagt te komen naar Colorado. De andere helft van de overgebleven bevolking krijg bezoek van Randall Flagg, de duivel himself. Zij worden verzocht hem te volgen richting Las Vegas. Uiteindelijk leidt dit tot de ultieme confrontatie tussen goed en kwaad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Stand.

Nieuws (4)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
do 19 maart
5
In april 2018 werd al bekend dat het meer dan 1000 pagina’s dikke boek The Stand (2019) van Stephen King de basis zal gaan vormen voor een nieuwe negendelige serie bij CBS All Access.
22 jun 2019
Nou, helemaal nieuw is het niet. The Stand (De Beproeving) is al eens eerder verfilmd. Maar dat kan wellicht altijd beter.
5 apr 2018
6

Populaire reacties (1)

7
02 mei 2012
leuke serie maar voor iets dat van stephen king geschreven is valt het me toch tegen.

Vergelijkbare series