The Secret Of Crickley Hall

7.2 / 10
58 min
Drama, Fantasy, Special Interest
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2012 - 2012 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min20122012 (Beëindigd)
Netwerk:BBC One
The Secret Of Crickley Hall is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 18 november 2012.

1943: Crickley Hall is een weeshuis dat op meedogenloze wijze gerund wordt door Augustus Cribben en zijn zus Magda. Nancy, de nieuwe kinderjuf in het weeshuis, is vastbesloten het misbruik van de weeskinderen te stoppen. 2012: Bijna een jaar nadat hun zoon vermist raakt, verhuizen Londenaars Eve en Gabe Caleigh met hun twee dochters naar Crickley Hall. Gabe denkt dat een paar maanden weg uit de stad het gezin goed zal doen. Maar al snel ontdekken ze dat het spookt in hun nieuwe woning. Dit heeft allemaal te maken met het weeshuis dat in 1943 in Crickley Hall gevestigd was, maar er blijkt ook een link te zijn met de verdwijning van hun zoon.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Secret Of Crickley Hall.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem
The Secret Of Crickley Hall