The Osbournes

7.2 / 10
23 min
Reality
Volg deze serie
7.2 / 10
4seizoenen/52afleveringen/2002 - 2005 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20022005 (Beëindigd)
Genres:Reality
Netwerk:MTV
The Osbournes is een Amerikaanse realityserie van de zender MTV. De serie ging in première op 5 maart 2002.

Ozzy Osbourne was vóór de serie van start ging al jarenlang een beroemde rockster in de groep Black Sabbath en had ook een succesrijke solocarrière weten opbouwen. Het idee om het gewone leven van de rockzanger met camera's te volgen kwam van zijn vrouw, Sharon. Behalve Ozzy en zijn vrouw werden ook hun tienerkinderen Jack en Kelly gefilmd. Hun oudste dochter, Aimee, weigerde haar medewerking aan het programma en is dus in de hele reeks nooit te zien.

"The Osbournes" werd berucht vanwege het excentrieke gedrag van de familie en hun veelvuldig gevloek. Alle leden van het gezin werden er wereldberoemd mee. Critici vonden echter dat de realityreeks niet het werkelijke leven van de familie weergaf. Zo zouden enkel de markantste momenten via montage achter elkaar gezet zijn en werden bepaalde dingen ook in scène gezet.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 22
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 10
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Osbournes.

Vergelijkbare series

The Osbournes