The Guardian

7.8 / 10
45 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.8 / 10
3seizoenen/67afleveringen/2001 - 2004 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20012004 (Beëindigd)
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:CBS
The Guardian is een Amerikaanse misdaad-/dramaserie van de zender CBS. De serie ging in premiere op

The Guardian gaat over Nick Fallin een hoogdravende, ambitieuze advocaat in dienst van het advocatenkantoor van zijn vader, Fallin & Associates, in Pittsburgh. Op een dag stort zijn wereld in wanneer zijn drugstest positief blijkt te zijn. Hij wordt veroordeeld tot drie jaar voorwaardelijk, een boete van $10.000 en 1500 uur gemeenschapswerk als advocaat van misdeelde kinderen binnen het pro deo-kantoor "Children’s Legal Services". Deze nieuwe omgeving roept allerlei gevoelens bij Nick op. Hij raakt verstrikt tussen de wereld van het egocentrische, op macht beluste advocatenkantoor en de emotionele, schrijnende wereld van verwaarloosde en misbruikte kinderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 22
Seizoen 2
0 / 23
Seizoen 3
0 / 22

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Guardian.

Nieuws (2)

Robert Loggia, die meerdere malen is genomineerd voor onder andere een Oscar en de Emmy Award, is vrijdag 4 december overleden. De vrouw van Loggia, Audrey, vertelde dat haar man al vijf jaar worstelde met de ziekte...
7 dec 2015
Mocht je denken aan een andere carrière of je weet nog niet wat je wil gaan doen na je studie, komedieacteur worden lijkt me een zeer goede stap in de richting van miljonair worden. Heb je dus humor en de lachers...
26 aug 2015

Populaire reacties (1)

8
02 sep 2015
goede serie van even geleden en nu alle seizoenen te zien op myprime van Ziggo/UPC. Zeker de moeite waard. Elke aflevering heeft een verhaallijn en door de serie heen loopt ook het verhaal van Nicholas en zijn vader Burton, beiden uitstekende advocaten maar de communicatie onderling is erbarmelijk.

Vergelijkbare series

The Mentalist
4 stemmen
Prison Break
3 stemmen
Castle
2 stemmen
Dexter
1 stem