Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Robert Loggia overleden

Robert Loggia, die meerdere malen is genomineerd voor onder andere een Oscar en de Emmy Award, is vrijdag 4 december overleden. De vrouw van Loggia, Audrey, vertelde dat haar man al vijf jaar worstelde met de ziekte van Alzheimer. Woensdag zou zijn gezondheid ineens met grote stappen achteruit zijn gegaan. Audrey laat weten dat zij en haar dochter Cynthia erbij waren toen hij zijn laatste adem uitblies. "Hij was een geweldige man en een fantastische vader."

Loggia begon zijn carrière al in 1951 in de serie Search for Tomorrow. Via onder andere Wagon Train, Disneyland, Alfred Hitchcock Presents, The Untouchables, The Defenders, Rawhide, Gunsmoke, Kojak, The Rockford Files, Starsky & Hutch, Charlie's Angels (1976), Fantasy Island, Magnum P.I. kreeg hij in 1989 de hoofdrol in Mancuso, FBI. Hij speelde ook in diverse films en in 1991 in de televisieserie Sunday Dinner. Daarna had hij vele gastrollen in bekende series als Frasier, The Outer Limits, Touched by an Angel, Dharma & Greg, Malcolm in the Middle en The Guardian, In 2004 speelde hij enkele afleveringen mee in de bekende hitserie The Sopranos. Zijn lijst aan (gast)rollen gaat door tot 2015. Zijn laatste televisieoptreden was als stem in Family Guy.

Robert Loggia wordt overleefd door zijn vrouw en drie kinderen. Salvatore Loggia is 85 jaar geworden, R.I.P.

Robert Loggia uit Mancuso FBI in 1989
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
Vandaag, 12:57
FOX heeft een besluit genomen over de productie van de pilots, die het netwerk eerder heeft besteld.
Vandaag, 10:00
De Amerikaanse komedieserie The Kominsky Method is door Netflix vernieuwd met een derde seizoen, wat ook het laatste seizoen zal zijn.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van 22. Juli. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Unruly is in productie bij HBO, de serie is gebasseerd op bokslegende Jack Johnson. Mahershala Ali (House of Cards (2013)) vervult de hoofdrol van Johnson.
Gisteren, 09:00
1