Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Robert Loggia overleden

Robert Loggia, die meerdere malen is genomineerd voor onder andere een Oscar en de Emmy Award, is vrijdag 4 december overleden. De vrouw van Loggia, Audrey, vertelde dat haar man al vijf jaar worstelde met de ziekte van Alzheimer. Woensdag zou zijn gezondheid ineens met grote stappen achteruit zijn gegaan. Audrey laat weten dat zij en haar dochter Cynthia erbij waren toen hij zijn laatste adem uitblies. "Hij was een geweldige man en een fantastische vader."

Loggia begon zijn carrière al in 1951 in de serie Search for Tomorrow. Via onder andere Wagon Train, Disneyland, Alfred Hitchcock Presents, The Untouchables, The Defenders, Rawhide, Gunsmoke, Kojak, The Rockford Files, Starsky & Hutch, Charlie's Angels (1976), Fantasy Island, Magnum P.I. kreeg hij in 1989 de hoofdrol in Mancuso, FBI. Hij speelde ook in diverse films en in 1991 in de televisieserie Sunday Dinner. Daarna had hij vele gastrollen in bekende series als Frasier, The Outer Limits, Touched by an Angel, Dharma & Greg, Malcolm in the Middle en The Guardian, In 2004 speelde hij enkele afleveringen mee in de bekende hitserie The Sopranos. Zijn lijst aan (gast)rollen gaat door tot 2015. Zijn laatste televisieoptreden was als stem in Family Guy.

Robert Loggia wordt overleefd door zijn vrouw en drie kinderen. Salvatore Loggia is 85 jaar geworden, R.I.P.

Robert Loggia uit Mancuso FBI in 1989
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Vandaag, 11:00
2
Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Gisteren, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Gisteren, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Gisteren, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Gisteren, 10:00