The Blacklist

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

The Blacklist krijgt nog een seizoen

Er zijn slechts drie afleveringen uitgezonden van het achtste seizoen, maar nu al heeft The Blacklist te horen gekregen dat het een negende seizoen krijgt.

NBC heeft besloten dat het achtste seizoen nog niet de laatste gaat worden van de langlopende misdaadserie. The Blacklist met in de hoofdrol James Spader (foto (R) en Megan Boone (foto (L) blijft winst genereren voor de Peacock-zender.De eerste aflevering van het achtste seizoen bereikte gemiddeld 7.5 miljoen kijkers. Tijdens seizoen zes en zeven (2019-2020) werd de serie bekeken door gemiddeld 39 miljoen kijkers via digitale maar ook lineaire platforms. Het was zelfs de nummer twee van uitgezonden drama's bij kijkers tussen de 18-49 jaar.

Naast NBC heeft de Sony Pictures-serie ook nog een zeer lucratieve deal met Netflix weten te sluiten. Genoeg redenen dus om er nog een negende seizoen aan vast te plakken. Er is niet aangekondigd dat het negende seizoen de laatste gaat zijn, de deur staat wagenwijd open voor meer The Blacklist.

In de aflevering van aankomende vrijdag (29 januari) zal eindelijk worden onthult wie er op nummer één staat van de beroemde zwarte lijst van Reddington.

Vorige aflevering
Chemical Mary
08x07
Leuk?
10
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_Inter
27 jan 2021 12:04 -
Geweldig nieuws.
Reageer
avatar_Ffloeren
27 jan 2021 12:37 -
Gisteren aan begonnen. Topserie!
Reageer
avatar_xlucasverbunt
27 jan 2021 12:40 -
Ik moet eerlijk zeggen dat ik had gehoopt dat seizoen 8 het laatste zou zijn. De rek is wel een beetje uit het verhaal. Ik ga wel doorkijken, uiteraard, je wilt toch weten wat er nou precies allemaal aan de hand is. Maar ze mogen er van mij wel een einde aan gaan breien.
Reageer
avatar_geapomstra
27 jan 2021 12:56
Ik ben het er helemaal mee eens.
Reageer
avatar_Number1
27 jan 2021 16:21 -
Hmm genoteerd.............. TOP!!
Reageer
avatar_Nightwing_Enemy
19 feb 2021 20:25 -
Geweldig nieuws.. deze serie is mijn all time favourite..
Reageer

Laatste nieuws

In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is KLEM serie van de maand.
Vandaag, 14:00
1
Phylicia Rashad (The Cosby Show), Roma Roth en Christopher E. Perry (Virgin River) werken aan een seriebewerking van de boekenreeks Eternity Springs.
Vandaag, 12:00
Hoofdrolspeler Idris Elba heeft zich weer uitgesproken over de mogelijke Luther film, die er nu echt lijkt te komen. De opnames zullen later dit jaar plaatsvinden.
Vandaag, 11:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van We Hunt Together. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Amazon maakte een lijst met castleden bekend voor Modern Love seizoen twee, met onder andere Gbenga Akinnagbe (The Deuce) en Kit Harington (Game of Thrones).
Gisteren, 10:00