The Blacklist

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Achtste seizoen The Blacklist binnenkort op Videoland

Het achtste seizoen van de Amerikaanse misdaaderie The Blacklist zal in maart verschijnen bij Videoland.

Van het achtste seizoen zijn inmiddels al vier afleveringen uitgezonden bij NBC. De eerste aflevering van dit seizoen bereikte gemiddeld 7.5 miljoen kijkers. Vanaf 13 maart is het achtste seizoen te zien bij Videoland, bekijk hieronder vast de trailer. The Blacklist ging in 2013 in première en werd vorige week vernieuwd met een negende seizoen.The Blacklist draait om 's werelds meest gezochte crimineel. Hij geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwe FBI-agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.
Vorige aflevering
The Russian Knot
The Russian Knot
08x15
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00