The Blacklist

8.3 / 10
44 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Zevende seizoen The Blacklist binnenkort op Netflix

Het zevende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Blacklist zal in maart op Netflix verschijnen.

Er zijn inmiddels al acht seizoenen van The Blacklist uitgezonden door NBC. Het zevende seizoen bevat een bijzondere laatste aflevering, deze werd namelijk door de gevolgen van het coronavirus deels geanimeerd. Het zevende seizoen verschijnt 14 maart bij Netflix.

Kan je dan nog niet genoeg krijgen van The Blacklist? Dan zal je over kunnen schaken naar Videoland. Daar is nu alleen het zevende seizoen beschikbaar, maar in maart zal daar ook het achtste seizoen verschijnen. Op een negende seizoen moet dan wel weer even gewacht worden, maar deze is in ieder geval al wel aangekondigd.The Blacklist draait om 's werelds meest gezochte crimineel. Hij geeft zichzelf aan en biedt aan om iedereen aan te geven met wie hij ooit heeft gewerkt. Zijn enige voorwaarde is dat hij alleen werkt met de nieuwe FBI-agent met wie hij geen connectie lijkt te hebben.
Vorige aflevering
Ogden Greeley
Ogden Greeley
08x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ellen Pompeo hint in een interview met CBS News naar het einde van de langlopende medische dramaserie Grey's Anatomy. Wanneer de serie precies eindigt is nog niet bekend.
Vandaag, 10:00
The Walking Dead voegt een nieuw personage toe in het elfde seizoen en daarmee ook een acteur aan de cast. Michael James Shaw vervult de rol van het nieuwe personage.
Vandaag, 09:00
Nog voor de première van het vierde seizoen van Elite is de Spaanse misdaadserie vernieuwd met een vijfde seizoen.
Gisteren, 10:00
Het zesde seizoen van de Britse detectiveserie Line of Duty gaat binnenkort echt van start. Eind maart verschijnt de eerste van de zeven afleveringen.
Gisteren, 09:00
Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.
maandag, 14:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 13:00
1