The 7.39

6.8 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/2afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20142014 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:BBC One
The 7.39 is een Britse miniserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 6 januari 2014.

Carl Matthews' (David Morrisey) leven zit in een sleur. Hij is 45 en het leven is niets meer dan een dagelijkse routine. Elke ochtend worstelt Carl zich in de metro van 7.39 waar hij steeds dezelfde ongelukkige gezichten ziet. Carl is gelukkig getrouwd met Maggie (Olivia Colman) met wie hij twee gezonde tieners heeft, maar zijn leven is voorspelbaar geworden.

Sally Thorn (Sheridan Smith) is pas verhuisd naar Londen, waar zij nu werkzaam is als de manager van een gezondheidsclub. Ze is onzeker of ze haar nieuwe leven in de buitenwijken welk leuk vindt en haar aankomende huwelijk met Ryan (Sean Maguire) beangstigd haar ook. Ryan wilt zo snel mogelijk een gezin starten, trouwen en zich settelen. Op een ochtend komen Sally en Carl elkaar tegen in de metro en raken zij aan de praat. Hun levens worden opeens een stuk interessanter.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 2
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The 7.39.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
The 7.39