The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window

7.2 / 10
26 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.2 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2022 - 2022 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:26 min20222022 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:Netflix
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window is een Amerikaanse dramedyserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 28 januari 2022.

De serie draait om Anna wiens hart is gebroken, voor wie elke dag hetzelfde is. Ze zit met haar wijn uit het raam te staren, kijkend hoe het leven aan haar voorbij gaat. Maar wanneer een knappe buurman aan de overkant van de straat intrekt, begint Anna een licht aan het einde van de tunnel te zien. Dat is totdat ze getuige is van een gruwelijke moord ... Of toch niet?
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (13)

avatar BlackBiker
6.5
3 feb 2022
Dit was even een snel tussendoortje. 8 afleveringen van iets meer dan 20 minuten zijn op één avond te kijken.
Ik zie dat dit als een komedie staat beschreven, maar dat heb ik nergens teruggezien in de serie. Een paar kleine momentjes die wel grappig waren, maar over het algemeen was er weinig te lachen. Het zal dan mijn humor wel niet zijn :-)

Het verhaal is helaas rechtstreeks plagiaat van de Hitchcock klassieker Rear Window en kende niet veel verrassingen. Hooguit kan je de ontknoping een verrassing noemen, maar die vond ik eigenlijk heel ver gezocht en er was veel op af te dingen of dat überhaupt mogelijk was.
Enfin, leuk voor een avond, maar een tweede seizoen zie ik eigenlijk niet zitten. Gaan ze hetzelfde verhaal dan vertellen? Het lijkt er wel op als je de laatste scenes ziet.

Toch wel wat geleerd van deze serie. Ik had nog nooit van ombrofobie gehoord :-)
avatar Reinier
8
4 feb 2024
Lekkere serie om te bingen, zit goede spanning in die je erin mee zuigt. Ook voor t grootste deel erg goed gespeelde personages. De laatste aflevering viel alleen heel erg tegen en is n beetje dooddoener; maar ja je kunt niet alles hebben; en zo kunnen ze nog een seizoen 2 verkopen, al lijkt me een kleine kans...
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window