The Witch's Diner

7,0 / 10
44 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkTVING
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20212021 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:TVING
The Witch's Diner is een Zuid-Koreaanse fantasyserie van de zender TVING. De serie ging in première op 16 juli 2021.

Op 28-jarige leeftijd had Jung Jin alles in het leven dat iemand ooit zou willen of nodig hebben. Met een geweldige baan en een fantastische vriend, was Jin ervan overtuigd dat haar leven zo dicht bij perfect was als iedereen ooit kon wensen. Ze wist niet dat haar perfecte wereld op het punt stond om haar heen te crashen.

Gevallen door een reeks aan pech, vindt Jin nu zichzelf zonder baan, een vriend of een aanwijzing over wat te doen. Zonder betere ideeën, gaat Jin akkoord om een restaurant te openen met haar moeder, maar zelfs die onderneming eindigt in faillissement. Haar moeder vertrekt naar het platteland, Jin is overgebleven met niets anders dan een mislukte zaak. Maar na een onverwachte ontmoeting met Jo Hee Ra, een tovenares die gespecialiseerd is in het geven van wensen, nemen dingen een onverwachte wending ten goede.

Ze wil Jin's restaurant lenen om een eigen restaurant te runnen, Jin gaat akkoord met het verzoek van de mysterieuze vrouw. Binnenkort zit de plek vol mensen die bereid zijn hun ziel te verkopen voor een proef van Hee Ra's magische wensverlenende gerechten. Hoewel Jin blij is met hun succes, vraagt ze zich soms af of de prijs van Hee Ra's gerechten niet alleen een beetje hoog is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Witch's Diner.
The Witch's Diner