Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

HBO besteld derde seizoen van The White Lotus

Hoewel het tweede seizoen tot nu toe slechts drie afleveringen heeft uitgezonden, verlengt HBO The White Lotus voor een derde seizoen, met een nieuwe cast en locatie.

Het derde seizoen van The White Lotus is officieel besteld door HBO. De serie, gecreëerd door Mike White, is een satirisch drama dat het reilen en zeilen volgt van de rijke bezoekers van chique resorts van de fictieve keten White Lotus. Het enige personage dat tot nu toe is overgenomen, is Jennifer Coolidge's Tanya McQuoid, een rol waarmee ze na het eerste seizoen een Emmy Award won. Het ensemble van The White Lotus seizoen twee, dat sinds 30 oktober wordt uitgezonden, bestaat verder uit F. Murray Abraham, Theo James, Tom Hollander, Aubrey Plaza en Haley Lu Richardson.

The White Lotus

Volgens Deadline is The White Lotus nu al verlengd, ook al wordt het tweede seizoen nog uitgezonden tot en met 11 december. In overeenstemming met het anthologieformaat van de serie, zal het nieuwe seizoen een nieuwe reeks personages op een nieuwe locatie volgen. Tot nu toe zijn er geen verdere details gedeeld over plannen voor The White Lotus seizoen drie, vooral gezien het feit dat de gebeurtenissen van seizoen twee nog niet volledig zijn uitgespeeld.

Hoewel The White Lotus met een nieuwe cast van acteurs komt, is het goed mogelijk dat Coolidge terugkeert als Tanya, vooropgesteld dat ze het seizoen overleeft. Als er dit seizoen nog meer fan-favoriete doorbraken zijn, kunnen die zich misschien bij haar voegen. Richardson's White Lotus seizoen twee personage Portia is bijvoorbeeld Tanya's assistente, dus er is al een ingebouwde verklaring voor haar terugkeer, mocht haar personage niet een van de meerdere lichamen blijken te zijn die aan het begin van het seizoen gezien werden en de producenten haar willen uitnodigen.

De tweede grote vraag voor de fans is waar het derde seizoen van The White Lotus naartoe zou kunnen gaan. Het resort in het eerste seizoen lag op Hawaï, terwijl het tweede op Sicilië lag. Tot nu toe hebben deze locaties het precedent geschapen dat elke nieuwe locatie waarschijnlijk een zeegebied zal zijn, hoewel dat de speculaties niet bepaald beperkt. Toch lijkt het waarschijnlijk dat het volgende seizoen van White Lotus zal proberen een nieuw deel van de planeet te verkennen, na één seizoen in de VS en één in Europa.

Dit laat genoeg opties over, waaronder de Filippijnen, Queensland, Australië, en Kaapstad, Zuid-Afrika. White heeft echter al eerder laten doorschemeren dat hij, mocht The White Lotus worden verlengd, het volgende seizoen in Azië wil afspelen, met name in Japan. Dat lijkt de meest waarschijnlijke setting, hoewel de logistiek van het plannen van de scripts voor het seizoen en het scouten van filmlocaties ertoe kan leiden dat de beoogde setting uit noodzaak wordt gewijzigd. Aangezien deze verlenging zo vroeg komt, kunnen meer details over seizoen drie beschikbaar zijn zodra de finale van het tweede seizoen is uitgezonden, omdat ze dan wat tijd hebben gehad om hun ideeën uit te werken en hun plannen vast te leggen bij welke andere White Lotus-resorts ze nog meer ravage kunnen aanrichten..
Video on youtube
Vorige aflevering
Arrivederci
Arrivederci
02x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The White Lotus