The Watch (2021)

-
0 min
Fantasy
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Watch gaat volgend jaar januari in première

BBC America heeft de premièredatum van de fantasieserie The Watch bekend genaakt, de serie zal begin volgend jaar in première gaan.

Het was al bekend dat The Watch begin volgend jaar in première zou gaan bij BBC America, maar het netwerk had nog geen exacte datum voor de première bekend gemaakt. Die datum is er nu wel, The Watch gaat 3 januari in première bij BBC America. Er zijn ook al een aantal eerste beelden van de serie te bekijken.

Het verhaal draait om een groep buitenbeentjes, genaamd The City Watch, die mysteries oplossen en de wereld moeten redden. De hoofdrollen in The Watch worden vervult door Richard Dormer (Fortitude), Lara Rossi (Crossing Lines), Adam Hughill (Pennyworth), Marama Corlett (Sick Note) en Jo Eaton-Kent (Don't Forget The Driver).







Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Queen's Gambit ging vorige maand in première bij Netflix en heeft een streaming record verbroken bij de streamingdienst.
Vandaag, 09:00
2
Pop TV cancelt One Day at a Time (2017), maar de cast en showrunners hebben nog hoop op een tweede overname van de komedieserie.
Gisteren, 13:00
1
TJ Brady (The 100), Rasheed Newson (The 100) en Tim Story (White Famous) werken voor NBC aan een seriebewerking van de film Finding Forrester uit 2000.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
In deze aflevering van de MijnSerie Podcast is The Crown serie van de maand.
Gisteren, 10:00
2
Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.
Gisteren, 09:00
1