The Watch (2021)

7.3 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

The Watch gaat volgend jaar januari in première

BBC America heeft de premièredatum van de fantasieserie The Watch bekend genaakt, de serie zal begin volgend jaar in première gaan.

Het was al bekend dat The Watch begin volgend jaar in première zou gaan bij BBC America, maar het netwerk had nog geen exacte datum voor de première bekend gemaakt. Die datum is er nu wel, The Watch gaat 3 januari in première bij BBC America. Er zijn ook al een aantal eerste beelden van de serie te bekijken.

Het verhaal draait om een groep buitenbeentjes, genaamd The City Watch, die mysteries oplossen en de wereld moeten redden. De hoofdrollen in The Watch worden vervult door Richard Dormer (Fortitude), Lara Rossi (Crossing Lines), Adam Hughill (Pennyworth), Marama Corlett (Sick Note) en Jo Eaton-Kent (Don't Forget The Driver).Vorige aflevering
Better to Light a Candle
Better to Light a Candle
01x08
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00