The Village (2019)

7.4 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.4 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
The Village (2019) is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2019.

Welkom bij The Village, een appartementencomplex in Brooklyn dat eruit ziet als elk ander van buitenaf, maar dat van binnen vrij uniek is. De mensen die hier wonen hebben een hecht gezin van vrienden en buren opgebouwd. Sarah is verpleegster en alleenstaande moeder die een creatieve tiener grootbrengt; Gabe is een jonge rechtenstudent, die te maken krijgt met een veel oudere en onverwachte kamergenoot; Ava moet de toekomst veiligstellen van haar jonge, in de VS geboren zoon als ICE aanklopt; Nick is een veteraan die net is teruggekeerd uit oorlog; en het hart en de ziel van het gebouw, Ron en Patricia, hebben allemaal boeiende verhalen. Dit zijn de hoopgevende, hartverwarmende en uitdagende levensverhalen die bewijzen dat familie alles is, ook al is het degene die je maakt met de mensen om je heen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Village (2019).

Nieuws (8)

The InBetween is een Amerikaanse bovennatuurlijke serie van de zender NBC. De serie ging van start op 29 mei 2019 en het eerste seizoen bestond uit tien afleveringen.
2 nov 2019
4
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van NBC. We hebben nu voordat het nieuwe seizoen begint een update gemaakt van de Peacock-zender series.
5 aug 2019
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 27 mei tot en met 2 juni voor je op een rijtje gezet.
3 jun 2019

Vergelijkbare series

This Is Us
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem