The Village (2019)

7.3 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2019 - 2019 
NetwerkNBC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min20192019 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:NBC
The Village (2019) is een Amerikaanse dramaserie van de zender NBC. De serie ging in première in 2019.

Welkom bij The Village, een appartementencomplex in Brooklyn dat eruit ziet als elk ander van buitenaf, maar dat van binnen vrij uniek is. De mensen die hier wonen hebben een hecht gezin van vrienden en buren opgebouwd. Sarah is verpleegster en alleenstaande moeder die een creatieve tiener grootbrengt; Gabe is een jonge rechtenstudent, die te maken krijgt met een veel oudere en onverwachte kamergenoot; Ava moet de toekomst veiligstellen van haar jonge, in de VS geboren zoon als ICE aanklopt; Nick is een veteraan die net is teruggekeerd uit oorlog; en het hart en de ziel van het gebouw, Ron en Patricia, hebben allemaal boeiende verhalen. Dit zijn de hoopgevende, hartverwarmende en uitdagende levensverhalen die bewijzen dat familie alles is, ook al is het degene die je maakt met de mensen om je heen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Village (2019).

Nieuws (1)

Drie series zijn door de Peacock-zender gecanceld na slechts één seizoen: The Enemy Within, Abby's en The Village (2019).
31 mei 2019

Vergelijkbare series

This Is Us
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem