The Umbrella Academy

7.8 / 10
56 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Rol voor Ritu Arya in The Umbrella Academy

The Umbrella Academy is een Amerikaanse superheldenserie van Netflix. Momenteel wordt gewerkt aan het tweede seizoen.

Een disfunctioneel gezin van superhelden probeert samen het mysterie van hun vader's overlijden en de bedreiging van de apocalypse op te lossen in The Umbrella Academy. Het eerste seizoen eindigde met een aantal open vragen en werd goed bekeken. Logisch dus dat er een tweede seizoen in de maak is. Castleden Ellen Page, Tom Hopper, David CastaƱeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher en Justin Min zijn eerder al bevestigd voor het tweede seizoen.


Ritu Arya

Inmiddels is duidelijk dat we in het vervolg ook een nieuw gezicht zien. Ritu Arya, bekend van haar rol in Humans en Sherlock, heeft een rol te pakken in de serie als Lila Pitts. Ze wordt omschreven als een kameleon die zich goed kan aanpassen aan de omstandigheden.

The Umbrella Academy is een aanpassing van de door Dark Horse uitgegeven comics van Gerard Way. Het tweede seizoen krijgt opnieuw tien afleveringen van een uur. Een lanceerdatum van het tweede seizoen is nog niet bekend gemaakt.
Vorige aflevering
The End of Something
The End of Something
02x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01