Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Geen derde seizoen voor The Tick bij Amazon

The Tick is een Amerikaanse actieserie van Amazon Prime Video die in 2017 van start ging. Sinds 5 april is het tweede seizoen te bekijken.

Dat is tevens het laatste seizoen, zo hebben de makers laten weten. Het personage debuteerde in 1986 in een satirische comic reeks. Daarop volgde een tekenfilm in 1994 en een live-action miniserie in 2001. Ben Edlund gaf de blauwe superheld vervolgens de actieserie The Tick bij Amazon. Peter Serafinowicz speelde de hoofdrol.

In deze versie van het verhaal zien we Griffin Newman als The Ticks voormalige rechterhand Arthur. Hij is er van overtuigd dat zijn stad geregeerd wordt door een machtige slechterik die eerder dood werd verklaard. Maar wat kan deze boekhouder doen als iedereen hem voor gek uitmaakt? Hij zoekt zijn oude partner The Tick op, die aan geheugenverlies blijkt te leiden. In de volgende beelden zien we Serafinowicz in het kostuum van The Tick.

Omdat Amazon niet verder wil met de serie The Tick gaat maker Ben Edlund op zoek naar een andere partij die het project mogelijk wil overnemen.


Vorige aflevering
Choose Love!
Choose Love!
02x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Tick