The Terminal List

-
45 min
Actie
Volg deze serie
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Amazon geeft eerste beelden vrij van The Terminal List

Alle acht afleveringen komen exclusief naar Amazon Prime Video op 1 juli 2022

The Terminal List is gebaseerd op de bestseller van Jack Carr en volgt James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook dat van degenen van wie hij houdt.

12037 TTL 1

Naast Pratt schitteren onder anderen Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, en Alexis Louder in de serie.

12037 TTL 2

De serie wordt geproduceerd door Chris Pratt en Jon Schumacher via Indivisible Productions, Antoine Fuqua via Fuqua Films (The Equalizer, Training Day), en schrijver/showrunner David DiGilio. Auteur Jack Carr is uitvoerend producent, net als schrijver Daniel Shattuck. The Terminal List is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.
12037 TTL 3
12037 TTL4
12037 TTL5
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_relietje
13 Mei 2022 09:44 -
Lijkt mij een goede serie
Reageer