Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

The Terminal List vernieuwd met tweede seizoen; prequel-serie in ontwikkeling

The Terminal List keert terug voor een tweede seizoen. Prime Video heeft de actiethriller met Chris Pratt in de hoofdrol vernieuwd.

Constance Wu, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole en Alexis Louder spelen ook een hoofdrol in de actieserie die gebaseerd is op de romans van James Carr.

De serie volgt Navy SEAL James Reece (Pratt). Nadat een missie misgaat, keert hij terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen.

Pratt liet in september al doorschemeren dat de serie zou terugkeren. Prime Video was in gesprek om de serie terug te brengen sinds de première in juli. Behalve een vernieuwing voor The Terminal List zou er ook prequel-serie met Taylor Kitsch (Waco, True Detective) in de hoofdrol in de maak zijn.

The Terminal List

"Aan de dolle fans van The Terminal List daarbuiten, jullie hoeven je geen zorgen te maken. We houden van jullie en waarderen jullie steun. Het is onze levensmissie om ervoor te zorgen dat jullie terug kunnen komen naar de bron. We werken eraan."

Wat betreft de prequel-serie werd het volgende onthuld over het plot van de nieuwe serie:

"De prequel-serie wordt beschreven als een verheven spionagethriller die Ben's (Kitsch) reis volgt van Navy SEAL naar CIA paramilitaire operator, waarbij de ware donkere kant van oorlogsvoering en de menselijke kosten die daarmee gepaard gaan worden verkend."

Bronnen zeggen dat andere personages van Jack Carr die wel of nog niet verschenen zijn in The Terminal List, een bewerking van zijn roman uit 2018, in de prequel-serie te zien zullen zijn, waaronder Pratt's Navy SEAL James Reece en Raife Hastings, een voormalige SEAL-vriend van Reece wiens potentiële komst werd opgezet in het eerste seizoen van de moederserie.

Premièredatums voor zowel The Terminal List seizoen twee en de nog te noemen prequel-serie zullen later worden aangekondigd.
Video on youtube
Vorige aflevering
Reclamation
Reclamation
01x08
Leuk?
8
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_JanWillemK
03 feb 2023 17:09 - 03 feb 2023 17:09
Ik zal zeker kijken naar een 2e seizoen. Nou hopen dat Constance Wu ook weer van de partij is!
Reageer
avatar_BlackBiker
09 feb 2023 15:40 -
Seizoen 1 was erg goed, maar ook afgerond. Ik ben daarom benieuwd wat ze voor seizoen 2 in petto hebben en hoop dat het net zo meevalt als seizoen 1 (waar ik in eerste instantie geen hoge verwachtingen van had).
Reageer
The Terminal List