The Split

7.9 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Split vanaf 28 mei op BBC First

De Nederlandse acteur Barry Atsma is vanaf maandag te zien in de Engelse serie The Split. De advocatenserie begon vier weken geleden op BBC One en is nu, met Nederlandse ondertiteling, te zien op de zender BBC First.

In de nieuwe BBC-serie The Split, die gaat over advocaten die zich voornamelijk bezighouden met echtscheidingen, heeft acteur Atsma een vaste rol. Hij speelt Christie, de senior partner van een groot advocatenkantoor.

Hij vertelde aan RTL: “De scripts zijn zeldzaam goed. Het is hoogwaardig drama met een komisch randje, vol herkenbare situaties. Je probeert je leven in goede banen te leiden, maar de chaos van de liefde kan soms heel verwarrend toeslaan.”

Embed from Getty Images
Barry Atsma

Het is niet de eerste keer dat Atsma een uitstapje maakt over de Nederlandse grens. Eerder was hij te zien in series als Tatau, Episodes en Alles muss raus – Eine Familie rechnet ab. Atsma noemde zijn nieuwe rol een pittige uitdaging: “Ik heb het afgelopen jaar veel op Duitse sets gestaan. Het schakelen naar het Engels was best een uitdaging."

In The Split zullen ook onder andere Fiona Button, Stephen Mangan, Deborah Findlay en Nicola Walker te zien zijn. The Split heeft zes afleveringen en is geschreven door Abi Morgan (The Hour). De serie is vanaf maandag 28 mei wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First.

Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
02x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Vandaag, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Vandaag, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Vandaag, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Vandaag, 10:00
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Vandaag, 09:00
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Gisteren, 15:00