The Sinner

7.9 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

USA Network onthult startdatum derde seizoen The Sinner

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr. In het tweede seizoen ging Harry Ambrose (Bill Pullman) terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had schijnbaar geen enkel motief.

Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste… daar lijkt het op. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.USA Network heeft laten weten dat het derde seizoen van The Sinner op 6 februari 2020 van start zal gaan. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen. Dat betekent dat het derde seizoen voor de zomer van 2020 op Netflix zal verschijnen, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn.
Vorige aflevering
Part VIII
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Vandaag, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Vandaag, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Vandaag, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:48