The Sinner

7.9 / 10
44 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

USA Network onthult startdatum derde seizoen The Sinner

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr. In het tweede seizoen ging Harry Ambrose (Bill Pullman) terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had schijnbaar geen enkel motief.

Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste… daar lijkt het op. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.USA Network heeft laten weten dat het derde seizoen van The Sinner op 6 februari 2020 van start zal gaan. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen. Dat betekent dat het derde seizoen voor de zomer van 2020 op Netflix zal verschijnen, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
03x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00
De bestseller The Vanishing Half van Brit Bennett gaat door HBO bewerkt worden tot een limited-serie, nadat de zender de strijd om de filmrechten van het boek heeft gewonnen.
zondag, 10:00
Het vierde seizoen van The Last Kingdom is in de Benelux nog niet te zien op Netflix, maar is vanaf eind juli wel te zien bij BBC First.
zondag, 09:00
The CW heeft de de Amerikaanse dramaserie Katy Keene na een eerste seizoen gecanceld. De serie is een spin-off van Riverdale.
zaterdag, 12:57