Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

USA Network onthult startdatum derde seizoen The Sinner

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr. In het tweede seizoen ging Harry Ambrose (Bill Pullman) terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had schijnbaar geen enkel motief.

Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste… daar lijkt het op. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.

Video on youtube


USA Network heeft laten weten dat het derde seizoen van The Sinner op 6 februari 2020 van start zal gaan. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen. Dat betekent dat het derde seizoen voor de zomer van 2020 op Netflix zal verschijnen, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn.
Vorige aflevering
Part VIII
Part VIII
04x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Sinner