The Sinner

7.9 / 10
45 min
Anthologie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

USA Network onthult startdatum derde seizoen The Sinner

The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.

The Sinner is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Hammesfahr. In het tweede seizoen ging Harry Ambrose (Bill Pullman) terug naar zijn woonplaats New York om de zaak van een elfjarige jongen te onderzoeken die zijn ouders vermoordde. De jongen had schijnbaar geen enkel motief.

Acteur Matt Bomer is in het derde seizoen toegevoegd aan de cast. Hij speelt een zeer gerespecteerde leraar met een smetteloze reputatie. Tenminste… daar lijkt het op. Het derde seizoen van The Sinner volgt Ambrose terwijl hij begint aan een routine-onderzoek naar een tragisch auto-ongeluk aan de rand van Dorchester, in het noorden van New York. Ambrose legt een verborgen misdaad bloot die hem in de gevaarlijkste en meest verontrustende situaties in zijn carrière brengt.USA Network heeft laten weten dat het derde seizoen van The Sinner op 6 februari 2020 van start zal gaan. Het seizoen bestaat uit acht afleveringen. Dat betekent dat het derde seizoen voor de zomer van 2020 op Netflix zal verschijnen, waar de eerste twee seizoenen al te zien zijn.
Vorige aflevering
Part VIII
02x08
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03