The Secret of Skinwalker Ranch

8.1 / 10
45 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
4seizoenen/44afleveringen/2020 - heden
NetwerkHistory
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min2020 - heden
Netwerk:History
The Secret of Skinwalker Ranch is een Amerikaanse documentaire van de zender History. De serie ging in première op 31 maart 2020.

Voor het eerst krijgt HISTORY volledige, ongekende toegang tot een van de meest beruchte en geheimzinnige hotspots van paranormale en UFO-gerelateerde activiteiten op aarde, Skinwalker Ranch. Vanaf de jaren vijftig werd Skinwalker Ranch en het gebied eromheen 'UFO-steeg' genoemd, waar talloze abnormale gebeurtenissen en vreemde activiteiten wereldwijde media-aandacht hebben gekregen. Sindsdien is het gebied de locatie geweest van tientallen jaren van onderzoek, sommige clandestien gefinancierd door de overheid. In 1996 werd het pand gekocht door de miljardair zakenman en UFO-liefhebber, Robert Bigelow, die het gebruikte om zijn eigen experimenten uit te voeren naar de studie van de ranch en zijn buitenaardse connecties. Zijn bevindingen werden nooit met het publiek gedeeld. Drie jaar geleden werd het pand verkocht aan een nieuwe eigenaar die dit team nu leidt in een nieuw onderzoek en, voor het eerst in de geschiedenis, televisiecamera's toestaat hun schokkende ontdekkingen te documenteren.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 11
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 15
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Secret of Skinwalker Ranch.

Populaire reacties (3)

avatar Rona
9
9 apr 2023
Een interessante documentaire; Er is meer tussen hemel en aarde!
avatar Quuck
-
7 apr 2020
Hetzelfde als Ancient Aliens S15e10
The Secret of Skinwalker Ranch