The Promised Neverland

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2019 - 2021 
NetwerkFuji TV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min20192021 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Fuji TV
The Promised Neverland is een Japanse animeserie van de zender Fuji TV. De serie ging in première op 10 januari 2019.

Bij Grace Field House kan het leven niet beter zijn voor de wezen! Hoewel ze geen ouders hebben, vormen ze samen met de andere kinderen en een vriendelijke "Mama" die voor hen zorgt, een groot, gelukkig gezin. Geen enkel kind wordt ooit over het hoofd gezien, vooral omdat ze allemaal op 12-jarige leeftijd worden geadopteerd. Hun dagelijks leven omvat strenge tests, maar daarna mogen ze buiten spelen.

Er is maar één regel die ze moeten gehoorzamen: verlaat het weeshuis niet. Maar op een dag trekken twee topscore wezen, Emma en Norman, langs de poort en ontgraven de gruwelijke realiteit achter hun hele bestaan: ze zijn allemaal vee en hun weeshuis is een boerderij om voedsel te verbouwen voor een mysterieus ras van demonen. Met nog maar een paar maanden om een ontsnappingsplan te maken, moeten de kinderen op een of andere manier hun voorbestemde lot veranderen.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 11
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Promised Neverland.
The Promised Neverland