Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Eerste beelden van HBO-dramaserie The Outsider

Eerste beelden van HBO-dramaserie The Outsider

HBO komt in januari 2020 met de nieuwe dramaserie The Outsider (2019), gebaseerd op de bestsellerroman van Stephen King. Richard Price (The Deuce) is de maker van de serie.
Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

Ben Mendelsohn speelt de hoofdrol in de serie The Outsider (2019) als detective Ralph Anderson. Jason Bateman geeft gestalte aan de van de moord verdachte Terry Maitland. De serie zal uit tien afleveringen bestaan en HBO heeft gemeld dat de eerste aflevering verschijnt op 12 januari 2020. Ziggo Movies & Series gaat The Outsider (2019) daarna waarschijnlijk ook aanbieden. Hieronder de eerste beelden.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

Inter
18 oktober 2019, 14:42
Geweldig. Ben zeer benieuwd.
0
Log in om een reactie achter te laten