The Outsider (2020)

7.9 / 10
60 min
Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The Outsider niet bij HBO

HBO heeft geen tweede seizoen van The Outsider besteld, waarom is niet duidelijk.

Maar MRC laat het er niet bij zitten en is inmiddels aan het kijken of ze het tweede seizoen ergens anders onder kunnen brengen. Het nieuws komt acht maanden nadat de laatste aflevering van het eerste seizoen is uitgezonden bij HBO. Hoewel de serie overwegend positieve reactie kreeg is het niet duidelijk waarom HBO het tweede seizoen heeft afgewezen. De serie deed het redelijk goed tijdens het eerste seizen met tien afleveringen en werd gerangschikt als HBO's meest bekeken debuutshow van de afgelopen drie jaar. Het publiek groeide van 1,2 miljoen aan het begin tot 2,2 miljoen voor de finale.

De serie, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King, volgt het ogenschijnlijk ongecompliceerde onderzoek naar de brutale moord op een jonge jongen die mysterieus wordt wanneer een bovennatuurlijke kracht de zaak lijkt te veranderen in ongecompliceerd naar buitengewoon vreemd. Dit leidt ertoe dat een doorgewinterde agent en een onorthodoxe onderzoeker alles in twijfel trekken. De hoofdrollen werden gespeeld door en Ben Mendelsohn en Cynthia Erivo (foto).De pitch voor het tweede seizoen werd gepresenteerd aan HBO, inclusief het script en een bijbel voor het continueren van het boek van King. De schrijver en uitvoerend producent Richard Price heeft, volgens bronnen, het verhaal voor seizoen twee met de toestemming van King gemaakt. Het tweede seizoen zou draaien om het karakter Holly (Erivo) en breidt het universum van King's boek uit door het menselijke, naturalistische en onverklaarbare te verkennen met een aanhoudende alomtegenwoordige angst waar je je vinger niet op kunt leggen.

"We hebben genoten van onze samenwerking met Richard, Jason [Bateman], Andrew [Bernstein] en het MRC-team, en we wensen hen het beste bij het voortzetten van de wereld gecreëerd door de briljante Stephen King," zei HBO in een verklaring aan Deadline.

"We danken HBO voor een geweldige samenwerking in het eerste seizoen en voor het helpen binnenhalen van een enorm publiek dat verliefd werd op The Outsider", zei MRC Television President Elise Henderson. “We kijken er naar uit om een ​​nieuwe thuis te vinden voor deze opmerkelijke serie."


(vLnR) Casey Bloys, Elise Henderson, Andrew Bernstein, Cynthia Erivo, Jason Bateman, Julianne Nicholson, Richard Price, Jeremy Bobb, Max Beesley, Derek Cecil, Marc Menchaca, Yul Vázquez en Paddy Considine
Vorige aflevering
Must/Can't
Must/Can't
01x10
Leuk?
2
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 nov 2020 13:56 - 15 nov 2020 13:58
Jammer maar hopelijk vindt het een nieuwe thuis en dat het daar met het tweede seizoen nog een keer een succes wordt.
Reageer

Laatste nieuws

In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Showtime heeft een vijfde seizoen van The Chi aangekondigd. De Amerikaanse dramaserie werd net na de finale van het vierde seizoen vernieuwd.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video maakt de premièredatum van de The Lord of the Rings serie bekend. Daarnaast is er ook een foto gedeeld.
Vandaag, 09:00
3
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Atlantic Crossing. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:01
Het leek er op dat Criminal Minds na de beëindiging in 2020 bij Paramount+ verder zou gaan. Volgens hoofdrolspeelster Paget Brewster liggen de plannen nu stil.
maandag, 10:00