Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in HBO-dramaserie The Outsider

HBO werkt zoals bekend aan de nieuwe dramaserie The Outsider (2019), gebaseerd op de bestsellerroman van Stephen King.

Wanneer het misbruikte en levenloze lichaam van een elfjarig jongetje wordt gevonden, wijzen ooggetuigen en forensisch materiaal onmiskenbaar in de richting van de populaire coach van het plaatselijke Little League-team. Maar de verdachte, die met groot machtsvertoon wordt gearresteerd, heeft een waterdicht alibi. Detective Ralph Anderson raakt na verder onderzoek ook overtuigd dat hij inderdaad buiten de stad was. Hoe kan hij dan tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

6986 TheOutsider

Door hun relatie met Stephen King wisten Marty Bowen en Jack Bender van Temple Hill Entertainment de rechten voor de titel The Outsider (2019) veilig te stellen en voegden ze Richard Price toe om de serie te schrijven en uitvoerend te produceren.

Er was al gemeld door HBO dat Ben Mendelsohn de hoofdrol speelt in de serie. Over de overige acteurs is inmiddels het volgende bekend: Cynthia Erivo speelt Holly Gibney, Bill Camp is Howie Gold, Mare Winningham zal Jeannie Anderson uitbeelden, Paddy Considine is Claude Bolton, Julianne Nicholson speelt Mercy Maitland, Yul Vázquez is Yunis Sablo, Jeremy Bobb speelt Alec Pelley en Marc Menchaca speelt Jack Hoskins in The Outsider (2019). De serie zal uit tien afleveringen bestaan en HBO heeft nog geen lanceerdatum gemeld.
Vorige aflevering
Must/Can't
Must/Can't
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Outsider (2020)