The Orville

7.7 / 10
46 min
Drama, Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

The Orville krijgt een tweede seizoen van FOX

Het eerste seizoen van de komische sciencefictionserie van FOX, The Orville, is op dit moment in volle gang. FOX heeft nu al besloten om de serie te vernieuwen met een tweede seizoen.

Het ruimte-avontuur van FOX komt voorlopig nog niet aan een einde. The Orville, gecreëerd door hoofdrolspeler Seth MacFarlane, heeft een tweede seizoen gekregen. Dat heeft Michael Thorn, president entertainment Fox Broadcasting Company, op 2 november bekendgemaakt.

Thorn vertelde: “En weer heeft Seth een sterke snaar weten te raken bij de kijkers. Hij heeft een serie afgeleverd vol met optimisme, drama en zijn handelsmerk, humor. We willen hem, de rest van de getalenteerde cast en ook de producenten en crew bedanken voor een ongelofelijk eerste seizoen. We kunnen niet wachten om te zien waar The Orville in het tweede seizoen naar toe gaat reizen.”

Er zijn gemiddeld meer dan 14 miljoen kijkers via de diverse platforms die kijken naar The Orville. De première-aflevering op 10 september 2017 is de best en meest bekeken serie sinds de première van Empire in 2015. De volgende aflevering van The Orville wordt op 9 november bij FOX uitgezonden.

Ben jij blij met de vernieuwing van The Orville?


Embed from Getty ImagesSeth MacFarlane
Vorige aflevering
The Road Not Taken
The Road Not Taken
02x14
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
06 mrt 2018 23:59 -
super vind het echt een leuke serie met veel humor
Reageer

Laatste nieuws

The Dark Crystal: Age of Resistance is door Netflix gecanceld. Er zal geen tweede seizoen van de Amerikaanse fantasieserie verschijnen bij de streamingdienst.
Gisteren, 13:00
2
De leukste website van Nederland, MijnSerie is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
maandag, 13:00
DC Universe zal vanaf begin 2021 verder gaan als stripboekenplatform DC Universe Infinite. HBO Max neemt series over van DC Universe en vernieuwt Harley Quinn.
maandag, 12:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
maandag, 11:00
De 72ste jaarlijkse uitreiking van de Primetime Emmy Awards zijn zondag 20 september 2020 uitgereikt. De uitreiking van de belangrijkste televisieprijzen werd een hybride virtuele ceremonie genoemd gepresenteerd door Jimmy Kimmel.
maandag, 10:00
3
Ook in de week van 14 – 20 september 2020 hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 38.
maandag, 09:00