Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

The Orville krijgt een tweede seizoen van FOX

Het eerste seizoen van de komische sciencefictionserie van FOX, The Orville, is op dit moment in volle gang. FOX heeft nu al besloten om de serie te vernieuwen met een tweede seizoen.

Het ruimte-avontuur van FOX komt voorlopig nog niet aan een einde. The Orville, gecreëerd door hoofdrolspeler Seth MacFarlane, heeft een tweede seizoen gekregen. Dat heeft Michael Thorn, president entertainment Fox Broadcasting Company, op 2 november bekendgemaakt.

Thorn vertelde: “En weer heeft Seth een sterke snaar weten te raken bij de kijkers. Hij heeft een serie afgeleverd vol met optimisme, drama en zijn handelsmerk, humor. We willen hem, de rest van de getalenteerde cast en ook de producenten en crew bedanken voor een ongelofelijk eerste seizoen. We kunnen niet wachten om te zien waar The Orville in het tweede seizoen naar toe gaat reizen.”

Er zijn gemiddeld meer dan 14 miljoen kijkers via de diverse platforms die kijken naar The Orville. De première-aflevering op 10 september 2017 is de best en meest bekeken serie sinds de première van Empire in 2015. De volgende aflevering van The Orville wordt op 9 november bij FOX uitgezonden.

Ben jij blij met de vernieuwing van The Orville?


Embed from Getty ImagesSeth MacFarlane
Vorige aflevering
Future Unknown
Future Unknown
03x10
Leuk?
3
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elixer
06 maa 2018 23:59 -
super vind het echt een leuke serie met veel humor
Reageer
The Orville