The Orville

7.7 / 10
46 min
Drama, Sciencefiction, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

The Orville gaat verhuizen

Het derde seizoen van The Orville gaat er komen maar is vertraagd. De sciencefictionserie gaat verhuizen van FOX naar Hulu.

Seth MacFarlane heeft aangekondigd op de San Diego Comic-Con dat het derde seizoen van The Orville vertraging heeft opgelopen. De serie gaat van FOX naar Hulu en zal pas laat in 2020 te zien zijn bij de laatste. De tweet van MacFarlane: “Stap aan boord van #The Orville voor het derde seizoen, als we gaan verhuizen naar ons nieuwe thuis bij #Hulu.”


“We weten dat onze kijkers enorme fans zijn van The Orville, samen met veel van Seth MacFarlane’s baanbrekende hitseries en we kunnen niet wachten om het derde seizoen exclusief naar hen te brengen via het platform”, vertelde Craig Erwich, SVP Content Development, Hulu.

Denk jij dat het beter is dat de serie is verhuisd?

Vorige aflevering
The Road Not Taken
The Road Not Taken
02x14
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_saskya
27 jul 2019 11:29 -
Dat wordt lang wachten! ????
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Invisible Heroes. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
De cast voor de Amerikaanse sciencefictionserie Station Eleven van HBO Max is compleet. Onder andere Daniel Zovatto (Penny Dreadful: City of Angels) is toegevoegd.
Vandaag, 12:00
De Turkse misdaadserie Fatma gaat eind deze maand in première bij Netflix. De streamingdienst heeft ook een trailer uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00