The Marvelous Mrs. Maisel

8.3 / 10
54 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Marvelous Mrs. Maisel krijgt vierde seizoen bij Amazon

The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge, een New York City echtgenoot en moeder die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Rachel Brosnahan speelt de hoofdrol in de met zestien Emmy Awards bekroonde Amazon Original.

Het besluit om de serie te verlengen met een vierde seizoen komt kort nadat het derde seizoen op 6 december in première is gegaan bij Amazon Prime Video. Enkele dagen geleden kreeg de serie ook twee Golden Globe-nominaties, voor Beste Televisieserie en Beste Actrice voor hoofdrolspeelster Rachel Brosnahan.

Vorige aflevering
A Jewish Girl Walks into the Apollo…
A Jewish Girl Walks into the Apollo…
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Vandaag, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
Gisteren, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
Gisteren, 11:00
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
Gisteren, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
Gisteren, 09:00
3