The Marvelous Mrs. Maisel

8.3 / 10
55 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Marvelous Mrs. Maisel krijgt vierde seizoen bij Amazon

The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.

The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge, een New York City echtgenoot en moeder die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Rachel Brosnahan speelt de hoofdrol in de met zestien Emmy Awards bekroonde Amazon Original.

Het besluit om de serie te verlengen met een vierde seizoen komt kort nadat het derde seizoen op 6 december in première is gegaan bij Amazon Prime Video. Enkele dagen geleden kreeg de serie ook twee Golden Globe-nominaties, voor Beste Televisieserie en Beste Actrice voor hoofdrolspeelster Rachel Brosnahan.

Vorige aflevering
A Jewish Girl Walks into the Apollo…
03x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03