The Marvelous Mrs. Maisel

8.3 / 10
54 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen van The Marvelous Ms. Maisel in februari 2022 van start

Prime Video presenteert de eerste van vier teasers voor het aankomende vierde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel.Het vierde seizoen wordt verwacht op 18 februari 2022, er zijn dan vier weken lang elke vrijdag twee nieuwe afleveringen op de service.

Het is 1960 en er hangt verandering in de lucht. Op zoek om haar act aan te scherpen, vindt Midge een baan met totale creatieve vrijheid. Maar de toewijding aan haar vak - en de plaatsen die het haar brengt - creëert een kloof tussen haar, haar familie en vrienden om haar heen.

Het scherpe, compromisloze en hilarische nieuwe seizoen bevat gastoptredens van Kelly Bishop, Milo Ventimiglia, John Waters, en Jason Alexander.

The Marvelous Mrs. Maisel, van de bekende maker Amy Sherman-Palladino en uitvoerend producent Daniel Palladino, is geschreven en geregisseerd door Sherman-Palladino en Palladino, en heeft Emmy-winnares Rachel Brosnahan, viervoudig Emmy-winnaar Tony Shalhoub, tweevoudig Emmy-winnaar Alex Borstein, Emmy-genomineerde Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin Pollak, Caroline Aaron, en Emmy-winnaar Luke Kirby in de hoofdrollen.

Vorige aflevering
A Jewish Girl Walks Into the Apollo…
A Jewish Girl Walks Into the Apollo…
03x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_elsyelsy
05 dec 2021 10:23 -
Echt de moeite waard om deze serie te gaan kijken! De humor van Midge, de beelden uit de jaren 60 en die fantastische mode uit de jaren 50/60. Heerlijk!
Reageer
The Marvelous Mrs. Maisel