Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Trailer beschikbaar voor laatste seizoen The Marvelous Mrs. Maisel

In de trailer van het vijfde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel is Miriam 'Midge' Maisel (Rachel Brosnahan) dichter dan ooit bij het sterrendom.

De serie ging voor het eerst in première in 2017 en is een dramedy die een jaren '50 moeder en huisvrouw Maisel volgt, wiens leven drastisch verandert wanneer ze ontdekt dat ze een talent heeft voor stand-up comedy.

The Marvelous Mrs. Maisel heeft veel lof geoogst voor haar humor en gevatheid, maar ook voor haar commentaar op genderrollen en familiedynamiek in de jaren 1950. De serie eindigt dit jaar met de release van het vijfde en laatste seizoen.

The Marvelous Mrs. Maisel

Tot nu toe heeft Maisel in de hele serie onvermoeibaar gewerkt aan haar controversiële komische carrière, met veel ups en downs. Nu, gebaseerd op de trailer, lijkt het erop dat alle strijd van Maisel zijn vruchten afwerpt, want er zijn teases van een "grote doorbraak" en "geluk".

Bovendien is Maisel vastbesloten alles te krijgen wat haar toekomt en is ze klaar met het heen en weer gaan tussen succes en mislukking.

Het vijfde seizoen van The Marvelous Mrs. Maisel gaat op vrijdag 14 april in première op Amazon Prime. Dit laatste seizoen zal bestaan uit negen afleveringen, waardoor het een van de langste seizoenen in de serie wordt. Sommigen vragen zich misschien af waarom The Marvelous Mrs. Maisel na vijf seizoenen wordt afgesloten, en het is de moeite waard om op te merken dat de serie niet is geannuleerd. Seizoen vijf is het laatste, simpelweg omdat de cirkel rond is en het volledige verhaal is verteld. Kijkers hoeven dus niet bang te zijn dat seizoen vijf abrupt of onvoltooid eindigt, maar kunnen een bevredigende afsluiting van de serie verwachten.

The Marvelous Mrs. Maisel

Dat dit het laatste seizoen is, betekent wel dat het Maisel's laatste kans is om haar langverwachte roem te verwerven. Daarom laat de trailer zien hoe dicht ze bij het sterrendom is en waarom er een nieuwe felheid in haar ambitie zit. Daarnaast zal het seizoen waarschijnlijk twee belangrijke plotpunten aanpakken die in het vierde seizoen onafgemaakt zijn gebleven, namelijk de relatie tussen Maisel en Lenny (Luke Kirby), de relatie tussen Joel (Michael Zegen) en Mei (Stephanie Hsu) en de zwangerschap van Mei.

De meerderheid van de cast van The Marvelous Mrs. Maisel komt terug voor seizoen vijf. Onder de acteurs die terugkomen zijn Brosnahan, Zegen, Hsu, Kirby, Alex Borstein, Tony Shalhoub, Kevin Pollak, Marin Hinkle, Caroline Aaron, Austin Basis en Gideon Glick. Het seizoen heeft ook een aantal nieuwe gezichten toegevoegd, waaronder Michael Cyril Creighton (Only Murders in the Building), Eddie Kaye Thomas (Scorpion), Peter Friedman (Succession), Josh Grisetti (The Knights of Prosperity), Chloë Kerwin (Everything's Trash) en Lucas Kavner (Orange Is the New Black) in terugkerende rollen.

The Marvelous Mrs. Maisel zal de eerste drie afleveringen op vrijdag 14 april op Prime uitbrengen en daarna elke vrijdag een aflevering uitzenden tot 26 mei.
Video on youtube
Vorige aflevering
Four Minutes
Four Minutes
05x09
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Marvelous Mrs. Maisel