The Lost Evidence

10 / 10
60 min
Documentaire
Volg deze serie
10 / 10
1seizoenen/23afleveringen/2004 - 2007 
NetwerkHistory
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20042007 (Beëindigd)
Netwerk:History
The Lost Evidence is een Amerikaanse documentaireserie van de zender History. De serie ging in première op 6 juni 2004.

The History Channel-serie The Lost Evidence vertelt de momenten van de belangrijkste veldslagen in de Europese en Pacifische theaters door het gebruik van recent ontgraven verkenningsfoto's die werden genomen tijdens de feitelijke strijd evenals in de dagen en weken ervoor. Interviews met mannen aan beide kanten van elk gevecht bieden een frisse kijk op de oorlog.

Voor het eerst stellen deze originele beelden met hoge resolutie ons in staat de veldslagen stap voor stap vanuit de lucht te volgen. Individuele verhalen over moed en heldendom kunnen op de exacte locatie worden geplaatst waar ze plaatsvonden. Met behulp van geavanceerde technologie, unieke archieffilm, levendige re-enactments en buitengewone interviews met de vechtende mannen, verkrijgen we een uniek inzicht in de gevechten die plaatsvonden.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Lost Evidence.
The Lost Evidence