The Last Post

7.3 / 10
56 min
Drama, Oorlog
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkBBC One
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:56 min20172017 (Beëindigd)
Genres:DramaOorlog
Netwerk:BBC One
The Last Post is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 1 oktober 2017.

Geschreven door BAFTA-winnaar Peter Moffat voor BBC One, The Last Post is gebaseerd op jeugdherinneringen, de carrière van zijn vader als ambtenaar in de Royal Military Police en de worsteling van zijn moeder om zich te gedragen zoals het leger van haar verwacht/eist en haar behoefte om te zijn wie ze werkelijk is . De laatste post is een weergave van dichtbij over het legerleven in de jaren zestig: de hitte, glamour en het extreme gevaar van Aden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Last Post.

Nieuws (4)

Informer is een nieuwe Britse thrillerserie van de zender BBC One. De serie ging eind 2018 van start in het Verenigd Koninkrijk en is te zien bij Amazon in Amerika. Op 18 mei start het eerste seizoen op NPO 3.
2 apr 2019
De komende dagen krijgen we weer een flinke portie herkansingen op onze boterham. Echte nieuwelingen duiken maar sporadisch op. We kijken vooral uit naar Taboe, het nieuwe programma van komiek Philip Geubels en...
16 jan 2018
"It's Showtime everybody. Showtime" The Strain In 2014 ging de Guillermo Del Toro horrorserie bij FX in première en met moeite heb ik het volgehouden tot de seriefinale in september 2017. Vier seizoenen of 46...
4 nov 2017

Populaire reacties (1)

-
25 nov 2017
Geweldige serie. Zoals Britten dat kunnen, is het tijdbeeld perfect weergegeven. De militaire politie die in de toenmalige Britse kolonie de orde moet handhaven, het leven van de militairen en hun gezinnen op de basis en de strijd tegen de rebellen.
Prachtige beelden, een geweldig, spannend verhaal.

Vergelijkbare series