The Kettering Incident

7.1 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkShowcase
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Showcase
The Kettering Incident is een Australische dramaserie van de zender Showcase. De serie ging in première op 4 juli 2016.

Anna Macy heeft Kettering verlaten toen ze net veertien jaar oud was, kort nadat haar beste vriendin verdween toen ze in het bos aan het spelen waren. Als Anna vijftien jaar later terugkeert worstelt het stadje om te overleven. De gemeenschap wordt verscheurd door conflicten tussen milieuactivisten en houthakkers. ook Anna's terugkeer zorgt voor de nodige ophef. Er gaan theorieën en geruchten de ronde over wat er werkelijk is gebeurt met de meisjes die nacht -van Anna die haar beste vriendin heeft gedood tot ontvoering door buitenaardse wezens. Dan verdwijnt er weer een meisje. Anna is vastberaden te ontdekken wat er is gebeurt, waarbij ze diep begraven geheimen blootlegt over zichzelf, Kettering en haar bewoners.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Kettering Incident.

Populaire reacties (1)

avatar jan56
3
21 aug 2016
leek een goede serie maar zonde van de tijd................. totaal open einde zonder enig verheldering en onzeker van 2e seizoen ivm populariteit van de hoofdrolspeelster

Vergelijkbare series

Keeping Faith
2 stemmen
Dexter
1 stem
Lost
1 stem
Fringe
1 stem
The Kettering Incident